Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παράδειγμα προς μίμηση ο Γρηγόρης Διαμαντόπουλος....

Ο 19χρονος  ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ Διαμαντόπουλος Γρηγόρης μετά απο δύο χρόνια αποχή  απο τους αγωνιστικούς χώρους λόγω τριών επεμβάσεων που υποβλήθηκε στα πόδια του,δεν τα παράτησε και φέτος επέστρεψε με θέληση και πολύ υπομονή να κερδίσει το χαμένο έδαφος.



Μετά απο θητεία στην Ακαδημία του ΓΟΜ, συνέχισε στο Μεσολόγγι 2008, και μετά μεταγράφηκε στην ομάδα U-17 του Ατρομήτου Αθ., στο τέλος της σαιζόν είχε την πρώτη του ατυχία αφού έπαθε ρήξη χιαστών,μεταγράφηκε στην U-20 του Λεβαδειακού ,και εκεί τον ακολουθούσε η ατυχία αφού υποβλήθηκε ξανά σε επέμβαση, το καλοκαίρι επέστρεψε στην πόλη μας και μεταγράφηκε στην ΑΕΜ.
 Σε όλο αυτό το διάστημα ο νεαρός αμυντικός  δούλεψε εντατικά προσπαθώντας να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό και όπως φαίνεται τα κατάφερε, με πολύ δουλειά επιμονή και υπομονη,σιγά -σιγά οι προπονητές της ομάδας τον έπαιρναν στην αποστολή της ομάδας η όταν τον άφηναν εκτός αποστολής αυτός αδιαμαρτύρητα  και με πολύ πείσμα συνέχισε κάτι πού άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές δέν το κάνουν.  Στον αγώνα στο Ναυπλιο στα τελευταία λεπτά του αγώνα κλήθηκε να καλύψει το κενό του Θεοδωρίδη που απεχώρησε τραυματίας, και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα με την ΑΕΜ.
Ο νεαρός παίκτης αξίζει πολλά συγχαρητήρια για το πείσμα, το πάθος και την αγωνιστικότητα που έχει επιδείξει κατα την φετινή χρονιά και με υπομονή περίμενε την δικαιωσή του ,και την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.....