Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ανανέωσε ο Ασπρογέρακας στο Χαϊδάρι

Παρά το ότι οι διοικητικές διεργασίες στον Α.Ο. Χαϊδαρίου είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι ενέργειες για τη λειτουργία της α’ ομάδας έχουν μπει (αν και με καθυστέρηση) σε σειρά, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη τη νέα χρονιά.




Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Ασπρογέρακας ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “κυανέρυθρους” και για την επόμενη χρονιά. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το υλικό της ομάδας, ενώ θα έχει τις ευθύνες (όπως και πέρυσι) και της ομάδας Νέων του συλλόγου, που είναι και η μεγάλη ελπίδα του συλλόγου για το μέλλον. Βοηθός του θα είναι ο παλιός άσος του συλλόγου Μάξιμος Κατικαρίδης, με τον οποίο ο κ. Ασπρογέρακας είχε συνεργαστεί με επιτυχία και τη σαιζόν που μας πέρασε.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου στο “Τ. Χαραλαμπίδης” και μέχρι τότε οι άνθρωποι του συλλόγου ελπίζουν ότι θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Αξίζει να τονιστεί ότι το γήπεδο “Τ. Χαραλαμπίδης” ακόμα δεν έχει άδεια λειτουργίας, μιας και η τεχνική υπηρεσία του δήμου ακόμα δεν έχει κάνει τις εργασίες που απαιτούνται ώστε το γήπεδο να πάρει άδεια. Η αδράνεια του δήμου Χαϊδαρίου για το συγκεκριμένο θέμα είναι πρωτοφανής εδώ και χρόνια. Το χρονικό κενό δε που υπάρχει μέχρι να αναλάβει η νέα διοίκηση επιτείνει τη στασιμότητα και είναι πολύ πιθανό να έρθει ο Σεπτέμβριος και οι ομάδες της πόλης (Χαϊδάρι, Θρίαμβος, Δάσος) να μήν έχουν γήπεδο να αγωνιστούν.
grasidi.gr/