Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ξεκίνημα για την Ένωση Ευηνοχωρίου 2014 - 2015

 Ξεκίνησε και επίσημα η Ένωση Ευηνοχωρίου με αγιασμό από τον π. Δημήτριο που έγινε στο γήπεδο Ευηνοχωρίου με θετικό κλίμα, αρκετή διάθεση και ελπίδα από όλα τα παιδιά για την νέα αγωνιστική σεζόν.




Ο πρόεδρος της ομάδος Αλαφοδήμος Ευάγγελος και τα μέλη της διοίκησης καλωσόρισαν όλα τα παιδιά και ευχήθηκαν σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά είναι άκρως ευχαριστημένοι για το σύνολο της ομάδας, τόνισαν ότι θα κάνουν και θα δώσουν ότι το καλύτερο σε όλα τα θέματα που θα προκύψουν ώστε η ομάδα να πάρει την πρώτη θέση και να ανέβει κατηγορία.

Ακόμα όπως μας είπε ο πρόεδρος υπάρχει μια μεταγραφή σε εκκρεμότητα που είναι από επαγγελματική κατηγορία.
 Ο προπονητής της ομάδας θα είναι ο Βλάχος Κωνσταντίνος δίνοντας τις πρώτες οδηγίες για τις προπονήσεις, αθλητική συμπεριφορά και επικοινωνία, χωρίς φωνές και νεύρα στο γήπεδο ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσουν φιλικά και περιμένει σκληρή δουλειά και διάθεση για μπάλα, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ :

ΤΣΟΚΑΝΤΑΣ Χ., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΣΑΜΙΟΣ Κ., ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Ι., ΜΑΚΡΗΣ Κ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι., ΒΑΛΜΑΣ ΑΡ., ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ Ι., ΝΤΟΥΝΗΣ Δ., ΜΑΝΙΚΑΣ Ι., ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Ν., ΒΛΑΧΟΣ Κ., ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ., ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Γ., ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Π., ΔΗΜΑΡΑΣ Π., ΔΗΜΑΡΑΣ Ι., ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ Κ., ΚΟΥΛΙΑΜΠΑΣ Φ., ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΗΣ Κ., ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΤΟΛΗΣ Π., ΚΟΥΤΣΟΝΤΕΜΟΣ ΑΝ., ΝΤΕΚΑΣ Δ., ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Χ., ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ Κ., ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ Α., ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΣ ΑΝ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας είναι :

Πρόεδρος : Αλαφοδήμος Ευάγγελος

Αντιπρόεδρος : Πολονύφης Σπυρίδων

Γραμματέας : Μπέτσος Βασιλειος

Ταμίας : Μπαλάσκας Γεώργιος

Γενικός αρχηγός :Γονής Δημήτριος

Μέλη :

Δημαράς Νικόλαος

Τσιμιτσέλης Γεώργιος

Σαρρής Νικόλαος

Δούνης Χρίστος

Λαναράς Βασίλειος

Κόρρας Δημήτριος


Η ομάδα έχει εκδώσει κάρτες διαρκείας και η τιμή τους είναι 20 ΕΥΡΩ, να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια αυτή.


Καλή αγωνιστική και ποδοσφαιρική χρονιά στην Ένωση Ευηνοχωρίου και με πολλές νίκες…
evinochori-kalidona.gr/