Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.Μεσολογγίου : Ενίσχυση για το μέλλον

.


 Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια είχαμε ξεχάσει πώς είναι να έρχονται στην ΑΕΜ νέοι, ταλαντούχοι και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές από άλλες  ομάδες, όπως παλαιότερα.
Η συνεργασία που ξεκίνησε προ τριετίας μεταξύ των ΑΕΜ-ΓΟΜ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 άρχισε να αποδίδει καρπούς, και την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εξι βασικά στελέχη  της ομάδας του ΓΟΜ μεταγράφηκαν στην ΑΕΜ.Αυτοί είναι οι Διαμαντόπουλος Χ.Βαλής Μ.[γεννημένοι το 1997],και οι Λένης Κ.[πάνω φωτογραφία],Αυτζής Ι.,Χατζής Δ.,Ντρούκας Αθ.[γεννημένοι το 1998].
Το μεταγραφικό «ντου» που γίνεται φέτος για την επόμενη σεζόν αποδεικνύει πως κινείται πάνω στην πεπατημένη. Ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από την δευτερη ομάδα [θυγατρική ΓΟΜ], νεαροί που βλέπουν την ΑΕΜ σαν μία τεράστια προοπτική για τη συνέχεια της καριέρας τους.Το μόνο δεδομένο είναι πως δεν θα βγουν όλοι. Αλλά απαιτείται υπομονή και χρόνος καθώς το βάρος της φανέλας και η τεράστια πίεση μπορεί να τους λυγίσει.Θυμίζει το παιδομάζωμα που έγινε στΙς  αρχές της δεκαετίας του 2000 με πρόεδρο τον Γιάννη Οικονόμου,, με την ομάδα να μεγαλουργεί στη συνέχεια, έχοντας νεαρούς  παίκτες[Σαγάνας Πρ.-Πασσάς Α.,Παπαδούλης Δ. κ.α.] που έπαιζαν πρώτα και κύρια για τη φανέλα και μετά για τα χρήματα.
Ολο αυτοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές  με την βοήθεια των έμπειρων Δενδρινού,Γκάτση,Βαβάτσικου,Γαβρίνα,μΜιχαλόπουλο Α. και των άλλων ποδοσφαιριστών της  ομάδας έχουν τα φόντα να αγωνιστούν σιγά-σιγά στην ΑΕΜ
ορθιοι απο αριστερά....Ντρούκας Α.-Χατζής Δ.-Διαμαντόπουλος Χ.και [καθ.απο αριστερά] οι Αυτζής Ι.-Βαλής Μ.