Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στα νησιά Φερόε με την Εθνική Κορασίδων η Μαρία Καπνίση...

 Η Μαρία Καπνίση έχει καθιερωθεί πλέον στην Εθνική Κορασίδων,αφού κλήθηκε στην αποστολή για τον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. UEFA που θα διεξαχθεί στα Νησιά Φερόε 25 -30/9/2014

.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Ιταλία, την Νορβηγία  και την οικοδέσποινα ομάδα τα  Νησιά Φερόε
 Μια μεγάλη τιμή για το Γυναικείο  Ποδόσφαιρο  της περιοχής μας επεφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής Κορασίδων για την 1η  προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων. Η  15χρονη Μεσολογγίτισσα  παίκτρια του Μεσολόγγι 2008  θα έιναι στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, γεγονός που αποτελεί δικαίωση της ίδιας και του σωματείου που στηρίζει έμπρακτα τα νεαρά κορίτσια.
Ηταν η δεύτερη κλήση που αφορά παίκτρια του Μεσολόγγι 2008 αφού η Παναγιωτίδη Ευαγγελία  βρίσκεται στην Φιλανδία με την Εθνική Νεανίδων..

.Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την νεαρή ποδοσφαιρίστρια της ομάδας  για την κλήση της στην Εθνική Ελλάδος Κορασίδων, εξέδωσε το Μεσολόγγι 2008...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Μεσολόγγι  2008  συγχαίρει την ποδοσφαιριστριά του, Μαρία Καπνίση για την κλήση της στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων (U 16) και της εύχεται καλή επιτυχία. Η ανάδειξη αξιόλογων νέων ποδοσφαιριστριών από τις   ομάδες  αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναβάθμιση και ισχυροποίηση του Ελληνικού γυναικείου  ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου το Μεσολόγγι 2008  δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον και άλλες νεαρές ποδοσφαιρίστριες του θα ακολουθήσουν τον δρόμο της Μαρίας».