Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Καλή αρχή

Με κάθε επισημότητα και σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Εκθεσιακό χώρο της 4ης Έκθεσης τοπικών προϊόντων, η παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Παλιοί και νέοι παίκτες έδωσαν το παρόν και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, ενώ στις πρώτες τους δηλώσεις όλοι έθεσαν  ως στόχο για τη φετινή χρονιά την άνοδο στη Γ Εθνική. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν χορηγοί της ομάδας καθώς και αρκετός κόσμος που θέλησε να δει από κόντα τόσο τους νέους αθλητές του Αντρικού Τμήματος όσο και τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης.
Από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους χορηγούς μας για τη φετινή χρονιά (Παππάς-Κατασκευές Αλουμινίου, Καφέ Ανάκαρα, Κτηνιατρείο Ι.Μιχαλόπουλος, Οδοντιατρείο Τ.Παπαχρήστος, Κομμώτήριο Hair Cut - Γ.Μπαλαούρας και Onairnews) και να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές μας και το Προπονητικό team υγεία και καλή επιτυχία. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας μας http://www.onairnews.gr/  ,  http://www.aitosports.gr/ και http://www.aixmi-news.gr/ για τη μεγάλη στήριξη και βοήθεια που μας δίνουν.Τέλος και κυρίως ευχαριστούμε τον κόσμο του Μεσολογγίου που στέκεται δίπλα μας και μας στηρίζει κάθε χρονιά.
http://trikoupisbc.gr/