Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε η ΑΕΜ...

Η ΑΕΜ στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Ομηρο και Ναυπακτιακό Αστέρα που διπλασίασαν τις νίκες τους στο Πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας
Στο γήπεδο Αγγελοκάστρου ο Αετός Σταμνάς αποδείχτηκε ΄΄σκληρό καρύδι΄΄ αφου η ΑΕΜ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του.
Μπορεί η ΑΕΜ να επικράτησε με 2-1 του Αετού  και να είχε την πρωτοβουλία του αγώνα  σχεδόν και στα 90΄αλλά με την εμφάνισή της δεν ικανοποίησε.
Ο Θοδ. Λαυράνος και παίκτες έχουν ακόμη ανηφορικό δρόμο μπροστά τους για να διορθώσουν κάποια πράγματα αφού  η  ΑΕΜ παρουσιάστηκε ασύνδετη, με πολλά κενά και ακόμη περισσότερα προβλήματα στην ανάπτυξή της,Η έλλειψη κλασσικού οργανωτή αφού ο Θαν. Μιχαλόπουλος  που είχε τον ρόλο αυτό δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα  έκανε τους κανονιέρηδες  στατικούς και προβλέψιμους, κάτι που σίγουρα οφείλετε και στο γεγονός ότι ακόμη οι παίκτες δεν έχουν αποκτήσει την απαραίτητη ομοιογένεια.και είναι βέβαιο πως ακόμη η ομάδα θέλει πολύ δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά και στο επίπεδο εκείνο που πραγματικά έχει την δυνατότητα να φτάσει.
Ο προπονητής της ΑΕΜ ξεκίνησε με  το 4-2-3-1., και  παρατάχθηκε με τον Δουλιώτη Ανδρέα  κάτω από τα δοκάρια, Θεοδωρίδη  και Μπαρμπαρούση  δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στα άκρα της άμυνας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Δενδρινό Π.-Πασπαλιάρη Γ.
Οι Ντζιμάνης-Kρούτη   αμυντικά  χαφ,  και σε ρόλο οργανωτή τον Μιχαλόπουλο Θαν., που δεξιά του είχε τον Γαβρίνα, αριστερά τον Βαβάτσικο  και στην κορυφή της επίθεσης τον Βαγγέλη Γκάτση.
 Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν το ματς  με μια μεγάλη ευκαιρία στο 2΄του Δήμου Γαβρίνα  αλλά στην συνέχεια έχοντας ζήτημα στην κυκλοφορία της μπάλας, μη μπορώντας να εκμεταλλευτούν τους γρήγορους Γαβρίνα  και Βαβάτσικο  στα πλάγια, και το  πρώτο ημίχρονο πέρασε απαρατήρητο.
Με το πέρασμα των αγωνιστικών λεπτών η ΑΕΜ προσπαθούσε να βρει την …αγωνιστική της ταυτότητα, να κάνει δηλαδή παιχνίδι κατοχής, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.αφού στο πρώτο ημίχρονο λίγες φορές απείλησε  την εστία του Σπυρόπουλου, ενώ ο Αετός στο 34΄με τον παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ Μπαλάφα Φ. αναγκάζει τον Δουλιώτη να αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 36΄καλοκτυπημένο φάουλ του Κρούτη ελάχιστα άουτ απο το κάθετο δοκάρι.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 46΄μετά απο καλοκτυπημένο φάουλ του Παστρωμά ο Τηλεμάχου  με κεφαλιά κάνει το 1-0 
κόντρα –είναι η αλήθεια- στην ροή του παιχνιδιού.Η ΑΕΜ  στην συνέχεια  έδειχνε περισσότερο ζωηρή,  και άρχισε το ΄΄σφυροκόπημα της εστίας του Αετου με τον Σπυρόπουλο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση κάτω απο τα δοκάρια ,
η ζωηρότητα αυτή έδωσε στην ΑΕΜ μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να την κάνει πιο επιθετική και να δημιουργεί ευκαιρίες ..Η εισοδος του Κούση   στην συνέχεια ήταν θετική αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν ο δημιουργός της ισοφάρισης αφού με εκπληκτική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους σεντράρει και ο προωθημένος Πασπαλιάρης Γ. με κεφαλιά κάνει το 1-1.στο 77΄, και στο 79΄ο Βαβάτσικος αφού συνεργάστηκε με τον Κούση γύρισε στον επερχόμενο Γκάτση που με πλασέ κάνει το 1-2.
Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι . Τσάσσης – Κολοσιώνης – Γαλανόπουλος.

ΑΕΤΟΣ: Σταμνάς..... Σπυρόπουλος, Μπούρος, Χόντος, Φράγκος, Τσιλιπάνος Γ, Τσιλιπάνος Θ, Φραγκούλης (85΄Κοκοσούλας), Μπαλαρής, Τηλεμάχου (λ.τρ.75΄Φράγκος Γ), Παστρωμάς, Κουκογιάννης (72΄Κοσυκούνης).

AEMεσολογγίου....Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Μπαρμπαρούσης (76΄Νικολόπουλος  Γ.), Πασπαλιάρης Γ, Κρούτη, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (85΄Δερβίσης), Γκάτσης, Γαβρίνας (71΄Κούσης), Βαβάτσικος, Ντζιμάνης.
 απο τους διακριθέντες της ΑΕΜ ο Κώστας Βαβάτσικος και με μιά καταπληκτική ασίστ στο 2ο γκόλ του Γκάτση

 ο πρωην Γεν. Αρχηγός της ΑΕΜ Μέρης Γιώργος με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Μάνθο Δημήτρη....
 ..και στο β΄ημίχρονο αλλαγή θέσης αφού η εμφάνιση και το αποτέλεσμα δεν ηταν το επιθυμητό...!!!!

 πρίν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΄΄κάπταιν΄΄ της ΑΕΜ Δενδρινός συνομιλεί με τον Ανδρέα Δουλιώτη

 Ο Σακης Δενδρινός παρακολουθεί την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας [ΑΕΜ] ,να φύγει με το τρίποντο απο το γήπεδο του Αγγελοκάστρου



 ..βοήθησε πολύ ο νεαρός Κούσης στο διάστημα που αγωνίστηκε ενώ είχε συμμετοχή και στα δύο γκόλ της ΑΕΜ
Ο  Γιώργος Νικολόπουλος παρότι πρίν λίγες ώρες έχασε τον παππού του Παναγιώτη ,αγωνίστηκε ..και βοήθησε να φύγει η ΑΕΜ με το διπλό.......


Μπορεί οι δίδυμοι γυιοί του Μαριος και Χρήστος  Πλακίδας να αγωνίζονται στην Βοιωτία ,αλλα αυτός κοντά στην ΑΕΜ,που πρίν λίγα χρόνια ήταν η ομάδα των παιδιών του...