Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το Μεσολόγγι 2008 δε μπόρεσε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Β Εθνικής να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 απο τον Σεπολιακό

 Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008 , χάνοντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής  από την ομάδα του Σεπολιακού  με σκορ 2-1, στο γήπεδο του Πανοράματος Λιοσίων.

Οι παίκτριες του Μεσολόγγι 2008  εκτός από τον Σεπολιακό  είχαν να αντιμετωπίσουν και τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή και καθιστούσαν σχεδόν αδύνατο το να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων,αφού η γηπεδούχος ομάδα΄είχε πλεονέκτημα αφού  συνηθίζει να παίζει πάντα με τέτοιες καταστάσεις.
Δύο τραγικά λάθη στην άμυνα, δυο του διαιτητή Γαλάνη Αριστείδης (ΕΠΣ Αν. Αττικής),που δεν καταλόγισε καθαρότατο πέναλτι σε ανατροπή της Πρασσά ,ενώ ακύρωσε κακώς με υπόδειξη της Δόμνας Μπαρούνη κανονικό γκόλ της Ρούλας Πούλιου,  ενω είχε πολλες λανθασμένες υποδείξεις σε βάρος της Μεσολογγίτικης ομάδας ενώ καλή παρουσία είχε η πρώτη βοηθός διαιτητή  Αλεξοπούλου Αλέξια (ΕΠΣ Αν. Αττικής),, η πολυ καλή απόδοση της  τερματοφύλακα[διεθνής με την Εθνική Νεανίδων]Εβίτας Στεφανοπούλου , ο δυνατός αέρας ,και ορισμένα βασικά ατού του Μεσολόγγι 2008 δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα.ήταν τα στοιχεία που σημάδεψαν τον αγώνα.που έληξε με νίκη της μαχητικής ομάδας του Σεπολιακού.
Το φίλμ του αγώνα...
10΄Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, αντεπίθεση της φιλοξενούμενης ομάδας και η Παναγιωτίδη απο καλή θέση θα σουτάρει και η μπάλα φεύγει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι.
16΄..'ΓΚΟΛ! Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από την Καπνίση Μ., η οποία από μια απόσταση 25 μέτρων, στέλνει τη μπάλας στο αριστερό  παραθυράκι της Στεφανοπούλου και 0-1.
22΄Ακόμη μια καλή στιγμή για το Μεσολόγγι 2008 με την Καπνίση να φεύγει μόνη της αλλά ολιγωρεί και η Κλάδη την πρόλαβε την τελευταία στιγμή.
Με σύμμαχο τον δυνατό αέρα και κάποιες στημένες φάσεις ο Σεπολιακός έκανε αισθητή την παρουσία του στην περιοχή της Ματσίγκα, που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα αφού το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της φιλοξενούμενης ομάδας Γεωργαρά Αγ..-Μαρκουτσά Ντ.ανέκοπταν τις επικύνδυνες καταστάσεις.
Στο 44΄μετά απο εκτέλεση κόρνερ και ολιγωρία των παίκτριων του Μεσολόγγι 2008 με κοντινή κεφαλιά η Λαζαροπούλου  ισοφάρισε σε 1-1.
45+1 η Πούλιου  Ρ.χάνει μοναδική ευκαιρία για το 1-2 αφου στο τετ-α-τετ νικήθηκε απο την Στεφανοπούλου που απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.
Στο β΄ημίχρονο η ομάδα του Μεσολογγίου έφθασε πρώτη και πάλι στο γκόλ με την Παναγιωτίδη στο 47΄να φεύγει μόνη της αλλά η συμπαίκτρια της στην Εθνική Στεφανοπούλου   να εκμεταλεύεται το κοντρόλ και να πέφτει στα πόδια της και να μλοκάρει την μπάλα.΄
49΄σε πάσα της Ρισβά η  ταχύτατη Ρούλα Πούλιου φεύγει καλυπτόμενη [τουλάχιστον 3 μέτρα],και με σούτ πετυχαίνει γκόλ που κακώς ακυρώθηκε,, με υπόδειξη της Μπαρούνη ,που και στην συνέχεια του Β΄ημίχρονου είχε λάθος υποδείξεις.
55΄φάση διαρκείας στην περιοχή του Μεσολόγγι 2008 ,κοντινό σούτ της Τέκου καταλήγει σε κόρνερ μετα απο διώξιμο της Γεωργαρά
60΄μεγάλη ευκαιρία για τις φιλοξενούμενες όταν η Πόυλιου Ρ. φευγει μόνη της αλλά και πάλι η Στεφανοπούλου λειτουργώντας σαν μπακότερμα την πρόλαβε.
Και όπως συμβαίνει πάντα οταν χάνεις ευκαιρίες δέχεσαι γκόλ στο 70΄σε λάθος στον χώρο του κέντρου,και ωραία ανάπτυξη των παικτριών του Σεπολιακό ,συρτή σέντρα στην περιοχή της Ματσίγκα που ολιγωρεί και η η Στεφανοπούλου Λ. εκμεταλεύεται την αμυντική αδράνεια και με κοντινό σούτ κάνει κόντρα στην ροή του παιχνιδιού το 2-1.
Στην συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα πίεσε για την ισοφάριση στο 75΄ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή της Πρασσά που δεν δόθηκε και στο 85΄έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν σε ατομική ενέργεια της Καπνίση προλαβαίνει την έξοδο της Στεφανοπούλου Ε.,αλλά αποκρούει επι της γραμμής η Κλάδη, νέο σούτ της Πούλιου Ρ.αποκρούει εη τερματοφύλακας, και η 12χρονη Ευθυμίου απο 2μσουτάρει για να αποκρούσει επι της γραμμής η Κλάδη και πάλι χμοναδική ευκαιρία για το 2-2.
. Με την εικόνα του παιχνιδιού, το τελικό αποτέλεσμα αδικεί το Μεσολόγγι 2008,ενω ο Σεπολιακός πήρε μια σπουδαία νίκη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι..
Μεσολόγγι 2008...Ματσίγκα Σπυρ.,Γρομητσάρη Μ.[ 67΄Σταματέλλου Χ.],Κάππα Ε.,Μαρκουτσά Ντ.,Γεωργαρά Α.,Μόκκα Μ.[57΄Αυγέρη Κ.],Πούλιου Ρ.,Πρασσά Χ.,Παναγιωτίδη Ε.[79΄λ.τρ. Ευθυμίου Ν.]Καπνίση Μ.,Ρισβά Φ.



 Με μια λιτή ανακοίνωση, η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008  ευχαριστεί τον Σεπολιακό  για την φιλοξενία του, στην κυριακάτικη αναμέτρηση στο γήπεδο Πανοράματος.

Η γυναικεία ομάδα  διαβεβαιώνει μέσα από την ανακοίνωση της ότι στον δεύτερο γύρο στο Μεσολόγγι, θα ανταποδώσει την άψογη φιλοξενία του Σεπολιακού

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008 ευχαριστεί την Διοίκηση της ομάδας του Σεπολιακού ,και τον προπονητή της ομάδας Λαμπράκο Νίκο για την άψογη φιλοξενία της στην ομάδα μας, στα πλαίσια του αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής .
Δεσμευόμαστε ότι το Μεσολόγγι 2008  θα ανταποδώσει την άψογη φιλοξενία στην ομάδα του Σεπολιακού  στο ματς του δεύτερου γύρου που θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι.

 δεν κατάφερε να βρεί δίκτυα η Ρούλα Πούλιου που έχασε μοναδικές ευκαιρίες για την ποδοσφαιρική της αξία..
                                                       η Μαρία Μόκκα σε μια προσπάθεια της

                                 η αρχηγός του Μεσολόγγι 2008 Πρασσά Χριστίνα


16΄η 15χρονη Καπνίση με  απέυθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1

 απο τις κορυφαίες του Μεσολόγγι 2008 η Εφη Κάππα στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής..
.
η κορυφαία του Μεσολόγγι 2008 στον αγώνα με τον Σεπολιακό Ντίνα Μαρκουτσά
                                                     η Φρόσω Ρισβά



                                   αριστερά της φωτογραφίας η Μαρία Γρομητσάρη
 η Χριστίνα Σταματέλλου σε μια απο τις πολλες δακοπές του αγώνα στο β΄ημίχρονο