Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ηττήθηκε και προβλημάτισε η Μικτή Νέων Αιτωλοακαρνανίας...

Προβλημάτισε και ηττήθηκε η Μικτή Νέων της Αιτωλοακαρνανίας απο την αντίστοιχη της Αχαίας σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεοδ.Πασσιόπουλος΄΄ με 4-1.Ηταν η 2η ηττα για τηνΜικτή Αιτωλοακαρνανίας αφού και στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στον Πύργο απο την Μικτή Ηλείας με 2-1.

  Το Φιλμ του αγώνα..
6΄ Γκοοοοοοοολ για την ομάδα του Γιάννη Ψαρρά. Ωραία ενέργεια του Ρούντου ο οποίος κάνει όμορφη πάσα στον Θεοδωρόπουλο που σούταρε από πλάγια θέση. Ο Πολίτης απέκρουσε, στην επαναφορά όμως ο παίκτης της Αχαΐας, τσίμπησε την μπάλα, στέλνοντας την στα δίχτυα.
17΄ Γκοοοοοολ και 0-2 για τους φιλοεξενούμενους. Ωραία εκτέλεση φάουλ του Ρούντου με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Πολίτη. Στην επαναφορά ο Διαμαντόπουλος με προβολή κάνει το 0-2.
36΄ Σουτ του Γεωργούση, ο Κυρίτσης κάνει λάθος εκτίμηση και 1-2.
38΄ Τετ α τετ ο Ρούσσης, έκοψε σωτήρια για τους φιλοξενούμενους ο Μαρκόπουλος.
43΄ Κόρνερ του Μούζου, "καρφωτή" κεφαλιά του Μπούμπαλη και 1-3 για το συγκρότημα του Γ. Ψαρρά.
55΄ Σουτ του Θεοδωρόπουλου η μπάλα στο δοκάρι.
86΄ Κούρσα του Θεοδωρόπουλου βγάζει στο δεύτερο δοκάρι και ο Ευθύμης Χριστόπουλος με πλάσε κάνει το 1-4 για την ομάδα του.
Συνθέσεις:
Αιτωλοακαρνανία (Β. Παπαθανασίου): Πολίτης, Μπακαδήμας, Καβαλάρης, Μακρής, Αντωνόπουλος, Βελιμήτσος, Πατιλάς, Κώης, Γεωργούσης, Κοτρώτσος (32΄ Καζαντζής), Ρούσσης.

Αχαΐα (Γ. Ψαρράς): Κυρίτσης, Μαρκόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπούμπαλης, Παπαγεωργίου, Α.Χριστόπουλος (87΄ Μέρελης), Ε. Χριστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ρούντος (72΄ Σταυρόπουλος), Μούζος (60΄ Μαντάς).
Διαιτητής: Κιάφης (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Χρέλιας-Κακατσίδης (Αιτ/νίας)

Αποτελέσματα Μικτών ομάδων:
Παίδες: Αιτωλοακαρνανία - Αχαϊα 1-3, Ζάκυνθος - Ηλεία 0-2
Νέοι: Αιτωλοακαρνανία - Αχαϊα 1-4, Ζάκυνθος - Ηλεία 0-6
 .patragoal.gr