Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εκπληκτικος ο Ναυπακτιακός Αστέρας...Συνεχίζει μόνος στην κορυφή...

 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 4
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 0
Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ναυπακτιακός Αστέρας μετά την σημερινή του εύκολη νίκη επί της Δόξας Καινουρίου αλλά και το διπλό του Ομήρου στο Μεσολόγγι που ανάγκασε την ΑΕΜ στη πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και την γκρέμισε από την κορυφή. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Σ.Σταύρου πίεζαν συνεχώς τους   αντιπάλους τους που συνεχώς  κατέστρεφαν το παιχνίδι.

Η υπεροχή του Ναυπακτιακού ήταν ορατή έχοντας για ακόμη ένα παιχνίδι το νεαρό Μάριο Βρουσάι σε εκπληκτική ημέρα το Νίκο Θωμόπουλο να δίνει ποιότητα και σιγουριά στο παιχνίδι αλλά και γενικά  με όλους του παίκτες να έχουν πολύ καλή παρουσία. Η πίεση του Ναυπακτιακού απέφερε καρπούς και στο 28’ ο Μάριος Βρουσάι με ψηλοκρεμαστό σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκόρ και έλυσε ουσιαστικά το γόρδιο δεσμό. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Ανδρεόπουλου και συνέχισαν βρισκόμενοι πίσω στο σκορ στο ίδιο μοτίβο. Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός συνεχίζοντας στο ίδιο ρυθμό θα φτάσει στο δεύτερο γκολ στο 64’ ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια του Θωμόπουλου που θα σουτάρει αλλά ο Χασιώτης θα αποκρούσει όμως ο Μάριος Βρουσάι που καιροφυλακτούσε θα πάρει το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ θα κάνει το 2-0.
Οι παίκτες του Σ. Σταύρου συνέχισαν να πιέζουν δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες , όμως το καλύτερο το κρατούσαν για το τέλος με τον Αδραχτά στο 90’ με διπλή προσπάθεια να κάνει το 3-0 και τον Δημόπουλο στο 94’ να βάζει το κερασάκι στη τούρτα κάνοντας το 4-0
Ναυπακτιακός: Ανδρεόπουλος, Καζανάς(62λ.τ. Βρουσάι Μιχ), Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Θεοχάρης, Θωμόπουλος, Καραγιάννης, Θανασιός(76’ Κάκκος Ν.), Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος(67’ Αδραχτάς), Βρουσάι Μαρ.
Δόξα Καινουρίου: Χασιώτης, Γκρίζης, Σούζα, Σαλμάς, Μπισμπίκης, Κόκκαλης , Κουτσολάμπρος, Κορόγιας(58’Κωνσταντίνου), Αλτζερίνης, Μπλάνης(73’ Αυγέρης), Τζορτζόπουλος(66’ Στρεμμένος).
Το φίλμ του αγώνα:
10’ Σουτ του Θωμόπουλου αποκρούει ο Χασιώτης.
14’Σουτ του Ανδριτσόπουλου απόκρουση του τερματοφύλακα.
16’ Σουτ του Θωμόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούσει σε κόρνερ ο Χασιώτης.
24’Σουτ του Καζανά ενστικτωδώς ο Χασιώτης με τα πόδια.
28’ Γκοοολ με ψηλοκρεμαστό σουτ ο Βρουσάι κάνει το 1-0.
44’ Σουτ του Βρουσάι έξω από τη περιοχή η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
51’ Σέντρα Καζανά κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη η μπάλα άουτ.
61’ Σέντρα για την Δόξα από αριστερά διώχνει με διπλή προσπάθεια ο Θεοχάρης.
64’ Γκοοολ Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Θωμόπουλου αποφεύγει έναν αντίπαλο σουτ στην απέναντι γωνία αποκρούει ο Χασιώτης και από κοντά ο Βρουσάι στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.
73’ Σουτ του Βρουσάι διώχνει σε κόρνερ ο Χασιώτης.
75’ Σουτ του Θανασιού η μπάλα άουτ.
90’Γκοοολ Καλαβρουζιώτης κάνει ωραία σέντρα ο Θωμόπουλος κάνει τη πάσα στον Αδραχτά σουτ του Αδραχτά αποκρούει ο Χασιώτης στην επαναφορά ο Αδραχτάς  στέλνει  τη μπάλα στα δίκτυα
94’ Γκοοολ ο Δημόπουλος με κοντινό πλασέ θα κάνει το 4-0.

IMG_1720.jpgIMG_1723.jpgIMG_1725.jpgIMG_1728.jpgIMG_1730.jpgIMG_1731.jpgIMG_1732.jpgIMG_1741.jpgIMG_1742.jpgIMG_1747.jpgIMG_1748.jpgIMG_1752.jpgIMG_1754.jpgIMG_1757.jpgIMG_1758.jpg
nafpaktianews.gr