Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας με άνετη νίκη στο Δοκίμι ο Ομηρος...

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Όμηρος Νεοχωρίου κέρδισε με 4 - 0 στο Δοκίμι τον τοπικό Απόλλωνα και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Ναυπακτιακού με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου πήρε το "τρίποντο" απέναντι στον Απόλλωνα που παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 3ο λεπτό με σουτ του Σαμψώνα που έδιωξε σε κόρνερ ο Σίμος. Στο 11΄ ο τερματοφύλακας του Δοκιμίου μπλόκαρε το δυνατό μακρινό σουτ του Λαγού. Στο 24΄ ο Μπαλαούρας έβγαλε τη σέντρα, ο Σαμψώνας προσποιήθηκε και άφησε τη μπάλα στο Λαγό που με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σίμου κάνοντας το 0 - 1. Στο επόμενο λεπτό ο Καλύβας έδωσε στο Λαγό που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 26΄ ο Λαγός μπήκε στην περιοχή και κόπηκε από τον Ηλία Νταλαπέρα σε μια φάση που υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον Όμηρο για πέναλτι. Στο 29΄ οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του Σπυριλιώτη να καταλήγει στη ρίζα της αριστερής δοκού. Στο 32΄ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νίκου Τσακανίκα στο Σίμο Βαλτογιάννη και δέκα λεπτά αργότερα ο Όμηρος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αλέξανδρου Αθανασίου στον Καβαλιέρη. Ο Σταύρος Λαγός εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0 - 2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 46΄ το σουτ του Χρήστου Κορομηλά πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 51΄ η ομάδα του Νεοχωρίου "καθάρισε" το παιχνίδι μετά από σέντρα του Λαγού από δεξιά και κεφαλιά του Καλύβα που νίκησε το Σίμο γράφοντας το 0 - 3. Στο 53΄ μετά από σέντρα του Σαμψωνα η κεφαλιά του Λαγού πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 58΄ λίγο άουτ πέρασε το πλασέ του Αγγέλη μετά τη σέντρα του Μπαλαούρα. Στο 72΄ ο Μπαλαούρας έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Αγγέλης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 0 - 4. Στο 79΄ ο Σίμος Βαλτογιάννης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Καβαλιέρης με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό το δυνατό σουτ του Καβαλιέρη μέσα από την περιοχή μετά από τη σέντρα του Αγγέλη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα ο Σαμψώνας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Αγγέλης με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας): Σίμος, Τσακανίκας Ν., Τσακανίκας Ι., Αθανασίου Α. (68΄ Καγκαράς), Νταλαπέρας Η., Φλώρος (52΄ Αθανασίου Δ.), Αθανασίου Ν. (17΄ λ.τ. Ζαχαράκης), Νταλαπέρας Ν., Κορομηλάς Χ., Κορομηλάς Φ., Σπυριλιώτης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας (73΄ Στραβοδήμος), Τσιρώνης, Αλεξόπουλος, Κάκκος, Τσάμης (65΄ Χρυσικός), Λαγός (56΄ Αγγέλης), Σαμψώνας, Βαλτογιάννης Σ., Καλύβας, Καβαλιέρης.
olatagoal.gr