Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πέταξε βαθμούς…. Ισόπαλος με την μαχητική Ακαδημία ο Ναυπακτιακός

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 0
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 0
Δεν κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης ο Ναυπακτιακός Αστέρας με την ομάδα του Σ. Σταύρου να έρχεται ισόπαλη με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου με αποτέλεσμα να τον προσπεράσει στη κορυφή ο Όμηρο Νεοχωρίου.
Η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων  δημιούργησε προβλήματα στον Ναυπακτιακό που αυτή την  δεν είχε την ατομική προσπάθεια που θα του έλυνε τον «γόρδιο δεσμό». Η κατοχή της μπάλας ήταν για τον Ναυπακτιακό  που προσπαθούσε τις πιο πολλές φορές να απειλήσει ανορθόδοξα τους αντιπάλους του.  Ο Ναυπακτιακός ακόμη και όταν αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παπουτσόπουλου στο 55’δεν μπόρεσε να φτάσει στην νίκη. Ήρωας του αγώνα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μπράτσικας που ήταν πανταχού παρόν σώζοντας την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις. Τώρα ο Ναυπακτιακός  αντιμετωπίζει τον Αχελώο Αγγελοκάστρου εκτός έδρας.

Το φιλμ του αγώνα
15’ Ύστερα από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Ανδριτσόπουλου ο Μπράτσικας θα μπλοκάρει την μπάλα  μπροστά από τον αμαρκάριστο Καλαβρουζιώτη.
20’ Αδύναμη κεφαλιά του Αδραχτά δεν μπορεί να νικήσει τον Μπράτσικα που αποκρούει την τελευταία στιγμή.
25’ Ο Θωμόπουλος βρίσκει με σέντρα ακριβείας μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Ανδριτσόπουλο όμως το σουτ του τελευταίου αποκρούει και πάλι ο Μπράτσικας.
39’ Ατομική ενέργεια και σουτ του Θεοχάρη στέλνει την μπάλα ελάχιστα εκατοστά πάνω από την εστία της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου.
41’ Νέα χαμένη ευκαιρία για το Ναυπακτιακό όταν από σέντρα του Θωμόπουλου ο Καλαβρουζιώτης θα πιάσει από το ύψος της μικρής περιοχής την κεφαλιά όμως ο Μπράτσικας θα μπλοκάρει την μπάλα πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.
51’ Ο Κράνης με ατομική ενέργεια αποφεύγει δύο παίκτες του Ναυπακτιακού όμως την τελευταία στιγμή ο Ανδρεόπουλος αποκρούει με τα πόδια το κοντινό πλασέ του παραχωρώντας κόρνερ.
55’ Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο φάουλ στον Καραγιάννη ο Παπουτσόπουλος
66’ Μακρινό συρτό σουτ του Μ. Βρουσάι  μετατρέπεται σε κόρνερ από τον Μπράτσικα.
67’ Κοντινή κεφαλιά του Θεοχάρη από το δεύτερο δοκάρι βρίσκει και πάλι σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
75’ Ακυρώνεται ως οφσάιντ γκολ του Ναυπακτιακού και ενώ έχει προηγηθεί κοντινό σουτ του Αδραχτά και απόκρουση του Μπράτσικα.
84’ Ο Μ. Βρουσάι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την λανθασμένη έξοδο του Μπράτσικα αφού το γυριστό που επιχειρεί στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ακαδημίας.
87’ Κοντινό σουτ του Ψυχογιού ύστερα από φάση διαρκείας στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ναυπακτιακός (Στ. Σταύρου) Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Βρουσάι Μιχ.(81’ Ψυχογιός Κ.), Δημόπουλος (63’ Ζαχαρόπουλος), Θεοχάρης, Θωμόπουλος, Καραγιάννης, Θανασιός, Καλαβρουζιώτης (63’ Βρουσάι Μ.), Ανδριτσόπουλος, Αδραχτάς.

Ακαδημία Ευηνοχωρίου (Δ. Ξηρός) Μπράτσικας, Κοκόρης, Διαμαντόπουλος, Παπουτσόπουλος, Μαντέλος, Τζελέπης, Πασπαλιάρης, Ρουμελιώτης (68’ Τσαλίκης), Κράνης, Παναγιωτόπουλος  Χ. (80’ Τριώτης), Μάνθος (56’ Παναγιωτόπουλος Α
nafpaktianews.gr
IMG_1205.jpgIMG_1206.jpg_MG_1053.jpg_MG_1058.jpg_MG_1059.jpg_MG_1060.jpg_MG_1063.jpg_MG_1066.jpg_MG_1072.jpg_MG_1073.jpg_MG_1074.jpg_MG_1079.jpg_MG_1081.jpg_MG_1084.jpg_MG_1087.jpg_MG_1096.jpg