Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΛΕΩΝ 61 – 69 ....Γιορτή με μαέστρο τον Βασίλη Καρέτσο

Το τοπικό ντέρμπυ είχε νικητή τους Λέοντες, σε ένα αγώνα με suspense, αγωνία και πολύ νευρικότητα μπροστά στο πολυπληθές Μεσολογγίτικο κοινό που ήρθε να χειροκροτήσει τις προσπάθειες και των δύο τοπικών ομάδων.

Τα λιοντάρια ήλεγχαν σε όλη τη διάρκεια τον αγώνα, με διαφορά που κυμαινόταν μεταξύ 8 και 13 πόντων, γεγονός όμως που κρατούσε θεωρητικά στο παιχνίδι τους τυπικά γηπεδούχους οι οποίοι στο τέλος πήγαν να «κλέψουν» το ροζ φύλλο αγώνος.
Αγωνιστικά οι Λέοντες παρουσίασαν αμυντικά κενά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όμως η συνεχόμενη πίεση στον αντίπαλο, έδωσε αρκετά εύκολα καλάθια που αν είχαν συνδυαστεί και με καλύτερα ποσοστά στις ελεύθερες βολές ( 19 χαμένες ), σίγουρα η επίθεση θα είχε «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση νίκης.
Συγχαρητήρια στους παίχτες της ομάδας μας, που συνέχισαν τις νίκες και ατενίζουν με αισιοδοξία την κυριαρχία τους στον όμιλο, γεγονός που δεν πρέπει να εφησυχάσει τους παίκτες που χρειάζονται ακόμη πολύ δουλειά αν θέλουν να έχουν συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ. Μια δουλειά που έχει ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη και συνεχίζεται καθημερινά στις προπονήσεις, γεγονός που δείχνει το πάθος αλλά και τη θέληση των παιχτών για το άθλημα, αφού όλοι  «παίζουν» για τη φανέλα και την ομάδα δίχως φυσικά οικονομικές απολαβές. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά που συμμετέχουν μαζί με τη Διοίκηση, στο όμορφο φετινό ταξίδι, που θέλουμε όλοι μας να κρατήσει αρκετά, δίνοντας σε παίχτες, προπονητή και παράγοντες πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις.
Εκ μέρους της Διοίκησης να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και ενίσχυσαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.
Επόμενη αγωνιστική, την ερχόμενη Κυριακή στις 18:00, στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στον Ηρακλή Μοναστηρακίου ( Ναύπακτος ) αγώνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά του Ομίλου και που περιμένουμε όλους εσάς να συνεχίσετε να στηρίζετε την προσπάθεια της ομάδας μας.
LEON B.C.
Το κείμενο που διαβάσατε μας το έστειλε η ομάδα του Leon και τους ευχαριστούμε όπως και τις υπόλοιπες ομάδες Απόλλων και Χαρίλαος Τρικούπης οι οποίοι μας ενημερώνουν για τις εξελίξεις των ομάδων τους.
Το Onairnews πιστό στα αθλητικά γεγονότα συνεχίζει να σας ενημερώνει με πλούσιο φωτορεπορτάζ απο όλα τα αθλήματα .Θέλουμε να σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και την στήριξη σας με τα μηνύματα σας 
..onairnews.gr/
apollon-leon_onairnewsapollon-leon_onairnews1apollon-leon_onairnews2apollon-leon_onairnews3apollon-leon_onairnews4apollon-leon_onairnews5apollon-leon_onairnews6apollon-leon_onairnews7apollon-leon_onairnews8apollon-leon_onairnews9apollon-leon_onairnews10apollon-leon_onairnews11apollon-leon_onairnews12apollon-leon_onairnews13apollon-leon_onairnews14apollon-leon_onairnews15apollon-leon_onairnews16apollon-leon_onairnews17apollon-leon_onairnews18apollon-leon_onairnews19apollon-leon_onairnews20apollon-leon_onairnews21apollon-leon_onairnews22apollon-leon_onairnews23apollon-leon_onairnews24apollon-leon_onairnews25apollon-leon_onairnews26apollon-leon_onairnews27apollon-leon_onairnews28apollon-leon_onairnews29apollon-leon_onairnews30apollon-leon_onairnews31apollon-leon_onairnews32apollon-leon_onairnews33apollon-leon_onairnews34apollon-leon_onairnews35apollon-leon_onairnews36apollon-leon_onairnews37apollon-leon_onairnews38apollon-leon_onairnews39apollon-leon_onairnews40apollon-leon_onairnews41apollon-leon_onairnews42apollon-leon_onairnews43apollon-leon_onairnews44apollon-leon_onairnews45apollon-leon_onairnews46apollon-leon_onairnews47
apollon-leon_onairnews48apollon-leon_onairnews49apollon-leon_onairnews50