Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Κώστας Πιστιόλης πέτυχε ενα γκολ και έδωσε μια ασίστ στην νίκη του Ναυπακτιακού Αστέρα

Στο ίδιο έργο θεατές....η μαχητική Ακαδημία  ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά απο τον φιλόδοξο Ναυπακτιακό Αστέρα με 1-2 ,ενω το ίδιο είχε γίνει και στους αγώνες με ΑΕΜ και Ομηρο στο Ευηνοχώρι που έχασε με το ίδιο σκόρ, και με τον ίδιο τρόπο...

 Ήττα για την Ακαδημία Ευηνοχωρίου στο δημοτικό γήπεδο Ευηνοχωρίου απέναντι στο Ναυπακτιακό Αστέρα με σκορ 1-2.

το παιγνίδι έγινε σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο με λάσπη και νερό με μεγάλη δυσκολία στην εναλλαγή της μπάλας και χωρίς αξιόλογες φάσεις.

Η ακαδημία μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε άνοιξε το σκορ στο 25΄, αλλά στην επανάληψη κλείστηκε πιο πίσω με τον Αστέρα να γίνει επιθετικός ειδικά από το 70΄και μετά έβαλε δυο γκολ και πήρε τους τρείς βαθμούς.

Κυριότερες φάσεις.

Στο 9΄ ένα καλό σουτ από τον Μάνθο μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Στο 11΄για τον Αστέρα μια καλή κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη από σέντρα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπράτσικα.

Στο 25΄μια σέντρα για την Ακαδημία η μπάλα δεξιά ενώ φαίνετε ότι ελέγχει ο τερματοφύλακας ο Κράνης κλέβει την μπάλα και ανοίγει το σκορ με 1-0.

Στο 48΄μια ωραία μπαλιά από τον Βρουσάι στον Πιστιόλη και αυτός δυνατό σουτ άουτ.

Στο 70΄ένα δυνατό καλό σουτ του Θεοχάρη για τον Αστέρα αποκρούει ο Μπράτσικας δύσκολα.

Στο 72΄δυνατό καλό σουτ από τον Ψυχογιό μέσα στην περιοχή άουτ.

Στο 75΄ο Καραγιάνης δυνατό σουτ από δεξιά στην μεγάλη περιοχή αποκρούει καταπληκτικά ο Μπράτσικας και με δεύτερη σέντρα ο Πιστιόλης με σουτ κάνει το 1-1.

Στο 84΄ μια σέντρα για τον Αστέρα η μπάλα στον Πιστιόλη και δυνατό σουτ μπλοκάρει ο Μπράτσικας.

Στο 86΄καταπληκτική ασίστ του Πιστιόλη Κ. στον Ψυχογιό και από πολύ κοντά σουτ και γκολ 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (ΞΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΚΟΚΩΡΗΣ Α., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ.(67΄ΜΠΑΛΚΟΥΡΑΣ Λ), ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΝΤΖΕΛΕΠΗΣ Γ ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ.(82΄ΚΑΤΣΑΒΟΣ Γ), ΤΡΙΩΤΗΣ Β., ΚΡΑΝΗΣ Δ., ΜΑΝΘΟΣ Κ ., ΚΟΥΣΤΑΣ Κ.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΠΕΤΣΙΝΗΣ Α., ΚΑΖΑΝΑΣ Λ., ΒΡΟΥΣΑΙ Μ., ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ.(80΄ΑΔΡΑΧΤΑΣ Σ), ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ Α.(75΄ΘΑΝΑΣΙΟΣ Ν), ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ.(70΄ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ι), ΘΕΟΧΑΡΗΣ Γ., ΒΡΟΥΣΑΙ Μ., ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ Κ.
evinochori-kalidona.gr



 "Χόρευε" στη λάσπη ο επιθετικός του Ναυπακτιακού Αστέρα Κώστας Πιστιόλης και ο πατέρας του Σπύρος αγωνιούσε εκτός γηπέδου και ειδικά όταν το σκόρ ήταν 1-0  για την γηπεδούχο ομάδα...
η αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Θανάση Παπουτσόπουλου  αποδιοργάνωσε την αμυντική λειτουργία της Ακαδημίας