Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με 2-0 ξεπέρασε το εμπόδιο της Ακαδημίας Ναυπάκτου ο Αλικυρναικός...

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Ακαδημία Ναυπάκτου 2-0

Νίκη για τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά με 2-0 επί της Ακαδημίας Ναυπάκτου για την 21η αγωνιστική, που σε συνδυασμό και μετά υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα τον ανεβάζουν στην εβδόμη θέση.


Παιχνίδι με καλό ρυθμό αλλά και λίγες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις εστίες των δυο ομάδων, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν κυρίως από τα πλάγια και με σέντρες να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Στο 12΄ο Αχτύπης θα βρει ωραία στο ύψος της μικρής περιοχής τον Βασιλείου, με σουτ ο τελευταίος θα ανοίξει το σκορ 1-0.

Στο 61΄θα είναι η σειρά του Βασιλείου να βγάλει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον επερχόμενο Μπαλαμπάνη με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία του Αλικυρναϊκού θα είναι ανασταλτικός παράγοντας στα σχεδία τους.

Το φιλμ του αγώνα:

12΄γκοολ, γρήγορη εκτέλεση πλαγίου με αποδέκτη τον Αχτύπη, γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, σουτ Βασιλείου και 1-0.

24΄σέντρα Τριφιάτη με την μπάλα να περναει παράλληλα με το τέρμα και τον Αχτύπη να μην μπορεί να κάνει επαφή και να την στείλει στα δίχτυα.

47΄κορνερ για την Ακαδημία, κεφάλια του Ζαβέρδα αουτ.

61΄γκοολ, προσπάθεια από δεξιά του Βασιλείου, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με κεφαλιά ο επερχόμενος Μπαλαμπάνης θα κάνει το 2-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραπιπέρης, Κωνσταντάρας και Κορδολαίμης.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: Τσιλιγιάννης, Τσαλαφούτας , Καρβέλης (84΄Γιαννόπουλος), Ζέρβας, Ψαθάς, Κάκκος, Τριφιάτης (79΄Σκαρλάτος), Μπαλαμπάνης (63΄Αθανασόπουλος), Αχτύπης, Βασιλείου, Κέσκος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Αντωνιάδης, Δημητρόπουλος, Παπαδόπουλος (46΄Βίτσας), Πετσίνης, Κασόλας, Χαρακίδας (61΄Πασπάλας), Μαραντζάς, Γεωργακόπουλος, Ζαβέρδας (73΄Παπαγεωργίου), Βήτος, Τσίκας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
.aitosports.gr