Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεγαλη εκτος εδρας νικη για την ομαδα της Φλόγας...

Η Φλόγα Παλαιομάνινας με κεκτημένη από την κατάκτηση του Κυπέλλου κέρδισε στο Αντίρριο με 4 – 0 τον Προμηθέα Γαβρολίμνης και δεν έχασε έδαφος για τη διαδικασία των μπαράζ.
Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, όπου ο Σωτήρης Κόκκαλης αρχικά με δύο γκολ και ο Χρήστος Χονδρογιάννης με άλλα δύο τελείωσαν το παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Μιμιγιάννη, που παρατάχθηκε με πέντε αλλαγές σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου.
Μόλις στα 90 δευτερόλεπτα η Φλόγα πήρε προβάδισμα με κοντινή κεφαλιά του Κόκκαλη και ουσιαστικά «λύθηκαν» τα πόδια των παικτών της. Ο υψηλόσωμος επιθετικός στο 28΄ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Παγανιά και έκανε το 0 – 2. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Χονδρογιάννης που με δύο όμορφα γκολ στο 43΄ και στο 45΄ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν πολύ λίγες και οι δύο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Το φιλμ του αγώνα

2΄ Γκολ. Σέντρα Καλοκαίρη από αριστερά κοντινή κεφαλιά Κόκκαλη στα δίχτυα.
15΄ Συνδυασμός Καντάνη – Τζουλιάνο με το δεύτερο να βγάζει στον Τραγουλιά που κάνει το σουτ και διώχνει με τα πόδια ο Γκασούκας.
28΄ Γκολ. Σέντρα Χονδρογιάννη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Παγανιάς δε διώχνει και ο Κόκκαλης με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0 – 2.
43΄ Γκολ. Απευθείας φάουλ του Χονδρογιάννη στο αριστερό «Γ» για το 0 – 3.
45΄ Γκολ. Συρτή σέντρα Καλοκαίρη από αριστερά ο Χονδρογιάννης από το ύψος του πέναλτι γυρνάει και στουτάρει στην αριστερή γωνία του Γκασούκα για το 0 – 4.
50΄ Φάουλ του Μακρή διώχνει σε κόρνερ ο Γκασούκας.
53΄ Σέντρα Κάκκου κοντινή κεφαλιά Παπακωστόπουλου πέρασε άουτ.
83΄ Φάουλ του Καλαβριζιώτη απέκρουσε ο Ταράτσας.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Κυρίτσης, Παγανιάς (46΄ Παπακωστόπουλος), Μυλωνάς Χρ. (46΄ Μυλωνάς Χαρ.), Καζανάς, Ταμπάκης, Ψυχογιός (46΄ Καλαβριζιώτης), Κάκκος, Γεωργίου, Γιαβρούτας, Αλμπάνης.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμιγιάννης): Ταράτσας, Τραγουλιάς (46΄ Κοντοπάνος), Καλοκαίρης, Ξένος, Κουρσάρης (46΄ Νούλας), Καντάνης, Τζουλιάνο Μούτσα (70΄ Νιτσάκης), Μακρής, Κόκκαλης, Χονδρογιάννης, Γιαννακάς.
nafpaktianews.gr