Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΣΟΥΚΑΣ.... «Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ»

 Ο τερματοφύλακας είναι ο σύγχρονος λίμπερο. Πρέπει οι τερματοφύλακες να μάθουν να παίζουν και με τα πόδια και είναι καταπληκτική θέση για τις χαρές αλλά δυσάρεστη για όταν κάνεις λάθος επειδή θα είσαι μόνος σου. Επίσης, θέλει και… λίγη τρέλα για να πέφτεις στα πόδια του αντιπάλου.

Ο Κώστας Γκασούκας  του Προμηθέα κατα την φετινή  αγωνιστική περίοδο ήταν απο τους πιό σταθερούς στην θέση αυτή και  έδωσε με τις εμφανίσεις του  πολλούς βαθμούς στην ομάδα του.
Ο Κατοχιανός τερματοφύλακας είναι ριψοκίνδυνος, βγαίνει στις φάσεις, δεν φοβάται το λάθος και είναι από τους καλούς τερματοφύλακες. Παίρνει καλές τοποθετήσεις μέσα στην εστία και έχει σωστές αντιδράσεις αλλά το μεγάλο του προσόν είναι οτι  διαθέτει καλή μεταβίβαση , βγάζει  γρήγορα κόντρα αντεπίθεσεις και είναι  ενας «επιθετικός» τερματοφύλακας ,σε αυτό τον βοηθά το γεγονός ότι αγωνίζεται εξίσου καλά και σαν επιθετικός.Παλιότερα στο Π.Φάληρο είχε αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια σαν επιθετικός και είχε μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση για τερματοφύλακας!!!!!