Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πέρασε «αλώβητη» κι απ΄ τον Λυγιά....

 Α.Ο.ΛΥΓΙΑΣ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ-0-3
Με άνεση πέρασε η Ενωση από την έδρα του Α.Ο. Λυγιάς, επικρατώντας με 0-3.

Η Ενωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Α.Ο. Λυγιάς  και επικράτησε δίκαια με 3-0.Βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν και σκόραρε τρεις φορές, η ομάδα του Ευηνοχωρίου μία αγωνιστική πρίν την λήξη του πρωταθλήματος καπάρωσε την 2η θέση και άν μείνει έτσι η βαθμολογία πάει μπαράζ με τον Αλικυρναικό που πέτυχε μια  μεγάλη νίκη μέσα στο Θέρμο επι της πρωταθλήτριας Αναγέννησης με 3-0.
Η Ενωση μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και επιχείρησε να επιβάλει από νωρίς τον δικό της ρυθμό, καταφέρνοντας να το πετύχει. Πριν τη συμπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών, και συγκεκριμένα στο 9΄ο Κουντούρης ανατρέπεται απο τον τερματοφύλακα Κανέλλο και  ο διαιτητής Ασημάκης καταλογίσει το πέναλτυ που  ο Γιερατσιάν με εύστοχη εκτέλεση κάνει το 0-1.
Η πίεση της Ενωσης συνεχίστηκε και στο 25΄ μετά απο άψογο συνδυασμό Ρισβά- Τσαλίκη ο δεύτερος γυρίζει θαυμάσια στον επερχόμενο Αλεξανδρόπουλο και αυτός με πλασέ κάνει το 0-2.
Στο 42΄μετά απο ωραία ενέργεια και σούτ του Γιάννη Μιχαλόπουλου στην γωνία του Κανέλλου  διαμορφώνεται το τελικό 0-3.
Η πίεση της Ενωσης  ατόνισε μετά το πέρας του πρώτου 45λέπτου, ο Α.Ο.Λυγιάς   κατάφερε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα  δημιούργησε δύο ευκαιρίες με τους  Κατσάμπα, ,Κοτσέτσο , Η πίεση των  γηπεδούχων  δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αφού η Ενωση  ισορρόπησε το παιχνίδι  και  έχασε πολύ καλές  ευκαιρίες  με τους Σακελλαρόπουλο,Κουντούρη,Ρισβά για να διευρύνουν  ακόμη περισσότερο το προβάδισμα της ομάδας τους.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Ξηροπήγαδου
Διαιτητές: Ασημάκης Δ., Κασσαβέτης Π.,Βαλλιάνος Θ.

Α.Ο.Λυγιάς.Κανέλλος Α.,Τσιριμώκος,Λάμπρης,Βειζάι ,Λιανός[62΄Δημητρόπουλος],Ζαμπάρας,Κρίνης[76΄Κουκούσης],Θεοδωρόπουλος,Kola F.[68΄Ξάνθος],Κοτσέτσος,Κατσάμπας.

Ενωση Ευηνοχωρίου..Δασκαλάκης,Δημαράς Γιάν.,Μακρής Κ.[λ.τραυμ. 77΄Παπαναστασίου],Γιερατσιάν Ι.,Κουντούρης Γ.,Φλωρόπουλος Α.,Μιχαλόπουλος Ι.,Τσαλίκης Α.,Σακελαρόπουλος Δ.,Ρισβάς Ν.[85΄Δημαράς Π.],Αλεξανδρόπουλος [λ.τραυμ. 54΄Βλάχος Κ.]

Γκολ: ...9΄Γιερατσιάν Ι.,,25΄Αλεξανδρόπουλος Τασ.,42΄Μιχαλόπουλος Ι.


 Ο Γιάννης Δημαράς ακούει τις τελευταίες οδηγίες απο τον προπονητή του..



 σταθερός ο ΄΄πορτιέρο ΄΄ της Ενωσης Δασκαλάκης Γιώργος όπου χρειάστηκε
 Γιώργος Τσιμιτσέλης,Δημήτρης Τσιμιτσέλης και πάνω ο Πάνος Τσιμιτσέλης στο γήπεδο Ξηροπήγαδου

 ο Βασίλης Μπέτσος και ο πρόεδρος της Ενωσης Αλαφοδήμος Ε. παρακολουθούν  τον αγώνα


 ο Κώστας Μακρής αγωνίστηκε ασθενής , και είχε πολύ καλή παρουσία στην αμυντική γραμμή της Ενωσης
 ο Γιάννης Γιερατσιάν πρόσθεσε αλλή μια καλή εμφάνιση συνδυάζοντας την με την επίτευξη του 1ου γκόλ της ομάδας του

 πολύ καλή παρουσία στο δεξιό άκρο της άμυνας απο τον Γιάννη Δημαρά που αγωνίστηκε  μετά απο πολύ καιρό στην αρχική 11αδα αφού απουσίαζε λόγω τραυματισμού..



 στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκε ο αρχηγός της Ενωσης Κώστας Βλάχος [14]

   η επανεμφάνιση του Σακελαρόπουλου Δ. στην βασική 11αδα ήταν πολυ θετική..
                           ο Νίκος Ρισβάς σε  μία προσπάθεια του


 ο ΄΄τζούνιορ΄΄ Τσιμιτσέλης  ΄΄αρχισε να δείχνει την έφεση του για την μπάλα
το πουλέν του προπονητή!!!!!!!!!!!,  για πολλά χρόνια ο Γιώργος Τσιμιτσέλης ,αφου ακολούθησε  τον Γιάννη Γουλή  σε 4 ομάδες [Καλυδώνα-Χρυσοβέργι-Γ.Ο.Μεσολογγίου -Μεσολόγγι 2008, και τώρα  σαν παράγοντας της Ενωσης Ευηνοχωρίου