Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πτυχίο στο Πανεπιστήμιο.... και ποδόσφαιρο..

Με σωστό προγραμματισμό και θέληση όλα γίνονται.  Σίγουρα οι σπουδές και  το ποδόσφαιρο  συνδυάζονται αλλά δεν είναι εύκολο. Αν κάποιος το θέλει πολύ και προσπαθήσει είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει.
Δυο απο αυτούς που τα κατάφεραν είναι οι δύο παλιοί συμπαίκτες  στο ΓΟΜ Βαγγέλης Παλαιογιάννης [αριστερά] και Γιώργος Σακαρέλος [δεξιά] που πρίν λίγες ημέρες πήρανε τα πτυχία τους [Πανεπιστήμιο Αθηνών τμήμα οικονομικό ο Παλαιογιάννης,Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τμήμα  Ιστορίας και Αρχαιολογίας ο Σακαρέλος]
Ο Βαγγέλης Παλαιογιάννης μετά απο μια θητεία σε ΓΟΜ, Ακαδημία Μεσολογγίου,Μεσολόγγι 2008,Απολλων Α.,και ΓΟΜ ξανά, ενω ο Γιώργος Σακαρέλος ΓΟΜ,Α.Ο.Γαλατάς,ΓΟΜ, και πάλι στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Γαλατά..
Ο έγκαιρος και σωστός. προγραμματισμός  συνδυάζει άριστα, σπουδές και ποδόσφαιρο και έχουμε πολλά  παραδείγματα στην περιοχή   μας..
Οι σπουδές είναι σίγουρα ένα κομβικό σημείο στην ζωή του κάθε ανθρώπου,που έχει επιλέξει μία σχολή που αγαπά και λατρεύει να την κάνει επάγγελμα στο μέλλον .Η επιτυχία σε αυτήν την σχολή είναι από μόνη της δύσκολη . Το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός  ,από την άλλη δεν επιλέγεται από όλους, επιλέγεται από αυτούς ,που έχουν  πάθος για αυτόν και στα μάτια τους φαντάζει ως μία θεμελιώδης αξία . Και έτσι είναι ! Ο αθλητισμός σου προσφέρει υγεία, μια καλή και ισορροπημένη ψυχική κατάσταση και δεκάδες άλλα οφέλη που μόνο αν μπεις στο μονοπάτι του, θα ανακαλύψεις .