Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο ''Φύλακας άγγελος'' του Πανναξιακού στο S.C. [vid]

.


Μπορεί ο Πανναξιακός να έχει φτιάξει φέτος ένα δυνατό σύνολο που ξέρει να κατακτά τίτλους υπάρχουν και ποδοσφαιριστές μέσα στην ομάδα που έχουν βάλει την δική τους ξεχωριστή σφραγίδα σε αυτή την επιτυχία.
Ένας από αυτούς δεν είναι άλλος από τον πορτιέρο των ''Μπλε'' της Νάξου Γιάννη Τσουκαλά που όταν χρειάστηκε έκλεισε τα ρολά της εστίας του με αποτέλεσμα οι δύο τελικοί (Κύπελλο – Πρωτάθλημα) να κριθούν υπέρ του Πανναξιακού.
''Πεναλτάκια'' τον λένε στην ποδοσφαιρική γλώσσα; Ναι έτσι τον λένε ο Τσουκαλάς απόκρουσε 2 πέναλτι στον τελικό Κυπέλλου με τον Πάγο και 3 σε αυτόν του πρωταθλήματος με τον ΑΟ Σύρου και εκτόξευσε στον έβδομο ουρανό τους συμπαίκτες του και τους φίλους της ομάδας της Νάξου.
Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο οι καλές εμφανίσεις του Γιάννη Τσουκαλά δεν σταματούν εκεί, καθώς οι καίριες αποκρούσεις συνεχίζονται και στους αγώνες μπαράζ, όπου στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Διαγόρα στη Λέσβο ο τερματοφύλακας του Πανναξιακού κατέβασε και πάλι τα ρολά του σε δύο στιγμές... η πρώτη όταν το σκορ ήταν 0-0 στο πρώτο μέρος και η δεύτερη στο 90' που είπε ένα μεγάλο όχι στους παίκτες του Διαγόρα που έψαχναν εναγωνίως την ισοφάριση.
Πάνω από όλα ο Γιάννης κεφαλαιοποιεί την αυτοθυσία που τον διακρίνει ποδοσφαιρικά, αλλά και τον χαρακτήρα που διαθέτει και βασίζεται πάνω στους χαμηλούς τόνους που τον διακρίνουν ως άνθρωπο και ποδοσφαιριστή.
sportcyclades.gr