Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μπάλλα ξέρουν πολλοί .....ποδόσφαιρο όμως λίγοι...

Γνωστός χρόνια τώρα ο Γιώργος Μύρτσος για τις ποδοσφαιρικές του ατάκες...με κορυφαία την ....: «Ε και τι μ' αυτό; Κι εγώ πάω 30 χρόνια στα μπουζούκια, αλλά μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω...».

Εμβληματική φυσιογνωμία των ελληνικών γηπέδων και ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων γκολκίπερ που έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα,.. . Γνωστός γλεντζές και νυχτόβιος ο Γιώργος Μύρτσος, πιστώνεται τη φοβερή ατάκα που έχει πει σε καλεσμένο εκπομπής που του παραπονέθηκε όταν τον χαρακτήρισε άσχετο με τη μπάλα, ότι δεν μπορεί να είναι άσχετος, αφού παρακολουθεί τόσα χρόνια ποδόσφαιρο: : «Ε και τι μ' αυτό; Κι εγώ πάω 30 χρόνια στα μπουζούκια, αλλά μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω...». 
. Μετά το τέλος της καριέρας του ασχολήθηκε με τα ερτζιανά όπου επίσης πιστώνεται τη φοβερή συνέντευξη από τον Νίκο Αλέφαντο πριν και μετά από αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε τους «ερυθρόλευκους» και ο Ελληνας προπονητής υποχρεώνεται να ανασκευάσει όσα έλεγε την παραμονή του αγώνα. Σ' αυτήν πρωτοακούστηκε από τον γνωστό προπονητή και η φράση «καλώς τα παιδιά, καλώς τα, 3-0»...