Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Λέων Μεσολογγίου: Τα λιοντάρια άρχισαν να βρυχώνται

 Στο Μεσολόγγι το μπάσκετ διάγει μια απο τις καλύτερες εποχές στην ιστορία της ιστορικής πόλης. Ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι ήδη στην Γ Εθνική και κάνει σχέδια και όνειρα ... ψηλά. Τι γίνεται όμως πιο κάτω;
Εκεί συναντάμε τον Λέων Μεσολογγίου. Μια ομάδα που ιδρύθηκε το 2011 απο νέους ανθρώπους επιτυχημένους επαγγελματικά με μια μοναδική αρρώστεια. Το μπάσκετ. Ο Λέων Μεσολογγίου ξεκίνησε με βήματα αργά αλλά σταθερά την πορεία του. Έφτιαξε ακαδημίες υπο την επίβλεψη του έμπειρου προπονητή Μιχάλη Ραυτόπουλου (προπονητής είναι και ο Μανώλης Καραβιάς) και πέρυσι συμμετείχε για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα(μίνι). Φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν κυρίως οσον αφορά την Ανδρική ομάδα.
Ο ερχομός του Ηλία Μούτσιου έκανε και τους πλέον ανυποψίαστους να καταλάβουν οτι το πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΒΔΕ έχει ήδη ένα πολύ μεγάλο φαβορί. Και αυτό ειναι ο Λέων. Οι διοικούντες κρίνοντας πολύ σωστά κινήθηκαν πρώτα για την ανεύρεση του ανθρώπου που θα καθοδήγησει το όλο οικοδόμημα. Η συμφωνία πενταετούς πλάνου με τον πρώην προπονητη του Τρικούπη αποδεικνύει οτι οι άνθρωποι της ομάδας δεν αρκούνται σε βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα αλλά θέλουν να αναπτυχθούν και να κατακτήσουν οτι τους ανήκει με σύνεση και μπασκετική λογική. Ήδη ακούγονται οτι καλα ονόματα της ΕΣΚΑΒΔΕ θα είναι στον Λέων την νεα χρονιά χωρίς βέβαια να αμφισβητείτε το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Άλλωστε ο νέος προπονητής της ομάδας έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για αυτό. Αναμένουμε τις εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι αλλα ένα ειναι σίγουρο. Ο Λέων Μεσολογγίου σύντομα θα αποτελεί ελκυστικό προορισμό για πολλούς παίκτες στην περιοχή. Κυρίως χάρη στην διοικητική και αγωνιστική του αξιοπιστία.

Μιχάλης Σταμουλάκης

 basket247.gr