Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Camp απο τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Λάμπρου [ ιδρυτής του Athens Goalkeeper Academy ]μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κατσικώστα

Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Ο Προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Λάμπρου και ιδρυτής του Athens Goalkeeper Academy μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κατσικώστα, απόφοιτο του Marjon University της Αγγλίας στον τομέα του Applied Sports Science and Coaching (Εφαρμοσμένη Επιστήμη του Αθλητισμού και Προπονητικής). Οι προπονητές θα πλαισιώνονται από το τεχνικό επιτελείο του Athens Goalkeeper Academy αποτελούμενο από έμπειρους αλλά και ανερχόμενους προπονητές τερματοφυλάκων,αθλητικό ψυχολόγο, φυσικοθεραπευτή,διαιτολόγο καθώς και τον αντιπρόσωπο της RINAT GREECE,οι οποίοι θα συζητήσουν και θα παρουσιάσουν ειδικά και ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα.
Στόχος του 3ου καλοκαιρινού camp είναι η ολική προετοιμασία των αθλητών για την ερχόμενη σεζον. Βάρος θα δωθεί στην φυσιολογική και πνευματική προετοιμασία καθώς και στο χτίσιμο της τεχνικής βάσης με ειδική τεχνική λεπτομέρεια σε όλες τις κινήσεις που εμπλέκονται στην συνθέτη θέση του σύγχρονου τερματοφύλακα, κινήσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν και βελτιωθούν μέσω εξειδικευμένης ανάλυσης βίντεο από τους συνεργάτες μας.
Σημαντική πληροφορία για τους συμμετέχοντες είναι πως το 3ο Pro Training Goalkeeper Session Summer 2015 δεν θα είναι ένα camp αξιολόγησης αλλά ένα πρόγραμμα προετοιμασίας καθώς θα περιέχει συνολικά 15 προπονητικές μονάδες οι οποίες δυναμικά θα χτίζουν τον αθλητή και θα συνδέονται μεταξύ τους μέσω επιστημονικής προσέγγισης των θεμάτων και των προπονητικών μονάδων των οποίων θα παραδοθούν.
(Group 4-6 ατόμων θέσεις περιορισμένες)
*Υποχρεωτικό το χαρτί γιατρού* οτι αθλητής μπορεί να παρακολουθήσει αθλητικές δραστηριότητες.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζι μας στα τηλέφωνα (+30693 9594325 - +306970156993 )