Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

MNHMONIO ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 Την ίδια ώρα που η χώρα ζει δραματικές στιγμές με την αποδοχή ή την απόρριψη μιας δύσκολης συμφωνίας, μια άλλη συμφωνία, αθλητική, στην Αιτωλοακαρνανία, έλαβε σήμερα σάρκα και οστά.
Αίολος Αστακού και ΛΕΩΝ Μεσολογγίου δια των ισχυρών τους ανδρών που ηγούνται των δύο σωματείων, ήρθαν σήμερα σε συμφωνία και σε υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, το οποίο θα συζητηθεί ως την μεγαλύτερη αθλητική βόμβα-είδηση που έλαβε χώρα στη Δυτική Ελλάδα.

Αίολος και ΛΕΩΝ πλέον με κορωνίδα την αέναη  ενίσχυση των αναπτυξιακών υποδομών και των δύο Συλλόγων, με στόχο την παραγωγή ταλέντων και την εκπαίδευση νεαρών αθλητών βάζουν τα θεμέλια για μία Πανελλαδική αθλητική καινοτομία, φέρνοντας κοντά δύο πόλεις, το Μεσολόγγι και τον Αστακό.....
Οι Διοικήσεις των δύο Συλλόγων όλο αυτό το διάστημα με ευθύνη, πρόγραμμα και σταθερή προσήλωση στο αθλητικό ιδεώδες που υπηρετούν, συνάπτουν μία ουσιώδης συνεργασία, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της αναπτυξιακής πορείας του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή μας.
Μεταξύ των άλλων, καθιέρωση ετήσιου καλοκαιρινού camp εναλλάξ στις δύο πόλεις, κοινές διοργανώσεις- τουρνουά ακαδημιών, ανταλλαγές παιχτών και συνεχής συνεργασία των προπονητών των δύο Συλλόγων, είναι μερικά θέματα από τα συμφωνηθέντα των δύο Διοικήσεων.

Καλωσορίσουμε την νέα εποχή για τους δύο Συλλόγους  και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να αποδώσει τα μέγιστα ώστε να ευτυχήσει το Αιτωλοακαρνάνικο μπάσκετ και να ζήσει σπουδαίες  αθλητικές στιγμές.
Αναρτήθηκε από ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS