Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παναιτωλικός : «Φιλική» νίκη επί της Κ-20


Νίκη 6-0 στο φιλικό με την Κ-20
Ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 6-0 της ομάδας Κ-20 σε φιλικό αγώνα, ο οποίος περιλάμβανε τρία ημίχρονα των 30 λεπτών.
Στο πρώτο αγωνίστηκαν οι: Στεφανάκος, Μύγας, Κέβιν, Μαλεζάς, Χαντάκιας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Κοντογιάννης  Γιάν., Μήλιος, Βιγιαφάνιες, Βασιλείου.
Σκόραραν στο 14’ ο Μήλιος [φωτογραφία] και στο 18’ ο Βασιλείου με ωραίο γυριστό σούτ μετά απο καταπληκτική σέντρα  του Γιάν. Κοντογιάννη και κεφαλιά-πάσα του Μήλιου στον σκόρερ.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης, Καράι, Ρουμπουλάκου, Κούσας, Μαλής, Μάκος, Μαργαρίτης, Κωνσταντινόπουλος, Κάπελ, Βασιλάρης, Βιγιαφάνιες (23’ Κοντογιάννης  Γιάν.). Σκόραρε στο 14’ ο Κάπελ.
Στο τρίτο αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Μύγας (13’ Μάκος), Κέβιν (20’ Βασιλάρης), Μαλεζάς, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζαρκάδας, Κάπελ. Μήλιος, Βασιλείου (13’ Ρουμπουλάκου). Σκόραραν στο 7’ ο Βασιλείου, στο 16’ ο Κάπελ και στο 23’ ο Βασιλάρης.
Προληπτικά δεν αγωνίστηκε ο Ρουσκουσέδα (σφίξιμο στον τετρακέφαλο) και ο τραυματίας Μωραΐτης.
Ο προπονητής της ομάδας μας Λιονέλ Πόντες μετά τον αγώνα δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε το διάστημα των προσαρμογών και ήταν σημαντικό να δούμε στον σημερινό αγώνα όσα δουλέψαμε έως τώρα. Είναι σημαντικό επίσης που παίξαμε με την ομάδα Κ20 και γνωρίσαμε τους ποδοσφαιριστές της. Είναι κάτι που θα επιδιώξουμε και στη συνέχεια, γιατί θέλουμε να υπάρχει σύνδεση όλων των τμημάτων του Παναιτωλικού».
Για αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 8.30 το πρωί στο Emileon.
.panetolikos.gr