Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Γ.Ο.Μεσολογγίου ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2015



.
  ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ.Ο.Μ.

 

        Την  Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 ξεκίνησαν για τρίτη συνεχή χρονιά με μεγάλη συμμετοχή τα μαθήματα της Κολυμβητικής Ακαδημίας του Γ.Ο.Μεσολογγίου στην πισίνα του "Ζ PLAZ" στο δασάκι λιμανιού. Τα μαθήματα θα τελειώσουν 4 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή. 
       Ογδόντα (80) μικρά παιδιά, ηλικίας από 4 εως 14 ετών δίνουν το παρόν και διδάσκονται κολύμβηση  (επίπλευση και αγωνιστικά στυλ)  χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και την κολυμβητική τους ικανότητα.
Η διδασκαλία γίνεται απο Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με μεγάλη προπονητική εμπειρία στην κολύμβηση, οι οποίοι είναι:
Δάβουλου Γιώτα: Κ.Φ.Α. και προπονήτρια κολύμβησης μικρών ηλικιών.
Νικολόπουλος Ερωτόκριτος: Κ.Φ.Α. , προπονητής κολύμβησης-υδατοσφαίρισης, ο οποίος ως ΤεχνικόςΔιευθυντής της Ακαδημίας οργάνωσε και επιβλέπει την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος.

Οι στόχοι της Ακαδημίας Κολύμβησης  είναι:
Να μάθουν τα μικρά παιδια να κολυμπούν με ασφάλεια (επίπλευση)
Να διδαχθούν και να αφομοιώσουν τα τέσσερα αγωνιστικά στυλ κολύμβησης(ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα) 
Να ενταχθούν σταδιακά στην αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Γ.Ο.Μ.  
      Να αναφέρουμε εδώ την ασφάλεια απο την ταυτόχρονη παρουσία και των δυο προπονητών στον χώρο της πισίνας,  την ύπαρξη φαρμακείου πρώτων βοηθειών καθώς και την καθαριότητα και υγιεινή της πισίνας και των βοηθητικών χώρων. Η καταλληλότητα του νερού της πισίνας ελέγχεται και πιστοποιείται καθημερινά.
      Ακόμη να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος"Z PLAZ" κ.Κοντογιώργο Νικόλαο  για την δωρεάν παραχώρηση της πισίνας.
      Τέλος, όπως προαναφέραμε τα μαθήματα θα διαρκέσουν εως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015. Για νέες εγγραφές και ενημέρωση για τις ημέρες και ώρες προπονήσεων της Κολυμβητικής Ακαδημίας μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των προπονητών:



 ΔΑΒΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ  6977083274
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ  6944141017
                                                                                                                             Εκ του Γ..Ο.Μ.