Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σε καυτό μεταγραφικό σήριαλ μετατρέπεται η παραμονή του Νίκου Ρισβά στο Ευηνοχώρι με άλλες ομάδες να έχουν εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του..

.


Περιζήτητος  είναι ο  επιθετικός της Ενωσης Ευηνοχωρίου Νίκος Ρισβάς,αφού ήδη αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κατάφερε να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα  πολλών ομάδων της περιοχής μας είναι αναμφίβολα ο Νίκος Ρισβάς.
Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται είναι και ομάδα  που τα τελευταία χρόνια  πρωταγωνιστεί στην Α΄Κατηγορία.                                                                                                                                  Ο Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής ήδη βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα..
Ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται στη κορυφή της λίστας  πολλών ομάδων , ενώ ο πρόεδρος του Α.Ο.Ευηνοχωρίου Αλαφοδήμος Ευάγ. καιροφυλακτεί για την συνέχιση της συνεργασίας των.