Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στην "πρώτη" του ΠΑΣ Γιάννινα ο Κώστας Βαλμάς

 Ο 20χρονος Μεσολογγίτης αμυντικός Κώστας Βαλμάς  συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα..



Με τα τρια νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Περιστερίδη, Καρανίκα και Φερφελή, αλλά χωρίς τους διεθνείς Βελλίδη, Στρούνα και τον Αργεντινό Τσάβες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας αγιασμός και στην συνέχεια βγήκαν στο κεντρικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ οι 24 ποδοσφαιριστές και χειροκροτήθηκαν από τους 100-120 φίλους του "Άγιαξ" της Ηπείρου που βρέθηκαν στο Πανηπειρωτικό.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ήταν οι εξής:  Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Παππάς, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μανιάς, Αυγενικού, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Κρητικός, Καρανίκας, Φερφελής, Ναδάλες, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Ηλιάδης, Ίλιτς και οι ποδοσφαιριστές της Κ 20 Αλεξίου, Βαλμάς, Τζιάλλας και Κοζάκης.
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στις πολιτικές εξελίξεις που επηρεάζουν σημαντικά και τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης:
"Καταρχήν θέλω να πω ότι και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε και φέτος στα Γιάννενα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία που για μένα είναι το πιο σημαντικό, να έχουμε όρεξη για δουλειά και μέσα από αυτό να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις για κάτι καλό και για το θέμα των ημερών εύχομαι να υπάρχει για την πατρίδα μας μια άμεση λύση"
.Για το αν έχουν επηρεάσει οι οικονομικές εξελίξεις τα μεταγραφικά: "Νομίζω ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να μην επηρεάζει  οτιδήποτε είναι μέσα σε αυτό το χώρο, επηρεάζονται όλες οι δομές του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας και μοιραία επηρεαζόμαστε και εμείς".
Για το πότε θα έχει διαμορφωθεί το ρόστερ: "Κατά 90% έχει διαμορφωθεί το ρόστερ. Εμείς θέλουμε λίγες ακόμη προσθήκες, ξέρουμε τι θέλουμε και προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις".
Για το πόσους παίκτες από την Κ 20 θα πάρει μαζί του στο Καρπενήσι: "Αυτό θα ήταν καλύτερα να το ρωτήσετε λίγο πριν πάμε στο Καρπενήσι".
Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανηπειρωτικό θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο 11 Ιουλίου και την Κυριακή 12 του μηνός θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, εκεί όπου για δυο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της γιαννιώτικης ομάδας.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
passports.gr
www.facebook.com/media/set/?set=a.1075515569143194.1073741938.151219858239441&type=