Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επιστρέφουν στο παλιό σύστημα οι Μικτές ομάδες!

 Αλλάζει πάλι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, όπως αποκαλύπτει η «Match», επιστρέφοντας στο παλιό σύστημα που κρίθηκε επί προεδρίας Σαρρή ανεπιτυχές!



Έτσι, καταργούνται οριστικά οι Περιφέρειες και η τελική φάση με τις Ζώνες που δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα.  Παρελθόν αποτελούν και οι Περιφερειακοί προπονητές έπειτα από τρία χρόνια.

Πλέον, το πρωτάθλημα επιστρέφει στην παλιά του μορφή. Κάθε Ένωση που θα τερματίζει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ φάσης, θα προχωρά αυτόνομα μέχρι τον τελικό!

Μια ευχάριστη εξέλιξη για κάποιες μικτές ομάδες ΕΠΣ, που πρωταγωνιστούσαν στην Α’ φάση και σχεδόν πάντα τερμάτιζαν στην πρώτη θέση. Έτσι, θα μπορούν οι Ενωσιακοί προπονητές να προχωρούν κατευθείαν στην τελική φάση με την ομάδα τους και όχι να υπάρχει το σύστημα με τις Περιφέρειες που ανακατεύει την 11αδα της πρωταθλήτριας ομάδας.


Ενδεχομένως να επιτραπεί και το δικαίωμα στους Ενωσιακούς προπονητές να κάνουν παραπάνω από τρεις αλλαγές, διότι ήταν άδικο να μην παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάποια παιδιά, στην διάρκεια της σεζόν.

Πηγή: football-academies