Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έβαλε Αντωνόπουλο στην άμυνα!

 Ο Άγιος Ισίδωρος [Ρόδου]προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη ενισχύωντας την αμυντική του γραμμή


Η ομάδα του Αγίου Ισιδώρου, που ως επί το πλείστον είναι έτοιμη από την περασμένη σεζόν και περιορίζεται στη βασική απώλεια του επιθετικού και πρώτου σκόρερ της ομάδας, αλλά και του ομίλου, Μίμη Χαρτοφύλλη, προχωράει με σταδιακά βήματα στην ενίσχυσή της. Προχώρησε στη μεταγραφή του Γιάννη Αντωνόπουλου, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Μαριτσών. Ο 29χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε διάφορα ερασιτεχνικά σωματεία ανά την Ελλάδα, όπως προκύπτει και από την ανακοίνωση του σωματείου του Αγίου Ισιδώρου. Είναι πάντως μια προσθήκη που θα βοηθήσει τον τεχνικό Μιχάλη Παπαντωνίου να δέσει ακόμη καλύτερα την αμυνά του και να παρουσιάσει παλι, όπως και πέρυσι, ένα αρκετά ισχυρό σύνολο για τη Β΄ κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αγίου Ισιδώρου για την απόκτηση του Αντωνόπουλου από τον Ηρακλή Μαριτσών, είναι η παρακάτω:

«Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο δυναμικό της ομάδα μας.

Πρόκειται για τον Αντωνόπουλο Γιάννη, αμυντικό, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι στον Ηρακλή Μαριτσών.

Ο Γιάννης είναι 29 ετών και έχει αγωνιστεί ακόμα στη Φλόγα Παλαιομανίνας, στον Γυμναστικό Όμιλο Μεσολογγίου, στον Ατρόμητο Πατρών, στο Διαγόρα Βραχνέικων και στον Α.Σ. Πέτρας Μυτιλήνης.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλό πρωτάθλημα».
gnominews.gr/
 με την ομάδα του ΓΟΜ στο Ευηνοχώρι με αντίπαλο την τοπική Ενωση, αριστερά διακρίνεται ο Κώστας Αχτύπης
πρωταθλητής 3ου Ομίλου Β΄Κατηγορίας με την ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας