Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η ομάδα του Καραϊσκάκη επικράτησε με 2-0 σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, όπου αντιμετώπισε στα Ιωάννινα την ομάδα Κ20 του ΠΑΣ

Έντονα σημάδια βελτίωσης έδειξε η ομάδα του Καραϊσκάκη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό που έγινε στο Αγρίνιο, ενώ όσο θα περνά ο καιρός τόσο η ομάδα θα δείχνει τον πραγματικό της εαυτό.



Στο φιλικό παιχνίδι στα Γιαννενα με την ομάδα Κ20 του ΠΑΣ κέρδισε με 2-0, πράγμα που έκανε το προπονητικό τιμ και ειδικά τον τεχνικό του Αρτινού συλλόγου Σάκη Παπαβασιλείου, να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και να αισθάνονται οτι η ομάδα τους βρίσκεται αρκετά κοντά στο να φτάσει εκεί που οι ίδιοι επιθυμούν.

Στο παιχνίδι υπήρχε πληρότητα εφοδίων και επικείμενο πλουραλισμό επιλογών, κάτι που μπορούσε κάλλιστα να διακρίνει ο φίλαθλος κόσμος, που βρέθηκε στο ΠΕΑΚΙ για να παρακολουθήσει την φιλική αυτή αναμέτρηση.

Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Σάκη Παπαβασιλείου είναι ότι όλοι οι παίκτες δείχνουν διάθεση και αγωνιστικότητα, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα δυσκολευτεί αρκετά για τον σχηματισμό της βασικής ενδεκάδας.

Γρίφος λοιπόν η ενδεκάδα για τον Σάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και περιμένει και τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια για να βγάλει τα οριστικά συμπεράσματά του.

Ήδη η ομάδα του Καραισκάκη, έχει μπει πλέον στο στάδιο που περιλαμβάνει όχι μόνο προπονήσεις αλλά και φιλικά παιχνίδια, τα οποία οδηγούν τους εκάστοτε προπονητές ( στην παρούσα περίπτωση τον Σάκη Παπαβασιλείου ) στα συμπεράσματα που επιθυμούν για τον απαραίτητο σχηματισμό της βασικής ενδεκάδας.

Για την ιστορία του φιλικού η Αρτινή ομάδα χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες της, ενώ απών από την αναμέτρηση λόγο μικροτραυματισμών ήταν οι Κατσούλας ,Βαλμάς[φωτογραφία] και Νάκος οι οποίοι θα επανέλθουν σύντομα.

Τελικό αποτέλεσμα 2-0 υπέρ του Καραϊσκάκη, με τα γκολ να πετυχαίνουν οι Καψάλης στο 58' και Δημητρίου στο 84΄.
.orangenews.gr