Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με επιτυχία διεξήχθει το 3ο Τουρνουά ποδοσφαίρου ΟΛΠΙΑ 2015

 3ο Τουρνουά ποδοσφαίρου ΟΛΠΙΑ 2015. Μια τελετή που τα είχε όλα, φιλική ατμόσφαιρα, αθλητικό πνεύμα, μεγάλη συμμετοχή, ωραίες παρουσίες, βραβεύσεις.




Για Τρίτη συνεχή χρονιά φέτος στη Μπούκα αξίες όπως το ευ αγωνίζεσθε, η ευγενής άμιλλα μεταξύ αθλητών και προπονητών αλλά και ο ανταγωνισμός μέσα σε αθλητικά πλαίσια αναδεικνύονται και μεταδίδονται σε όσους συμμετέχουν στο Τουρνουά “ΟΛΠΙΑ”.
Το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης από την ομάδα του Παναμβρακικού Μπούκας, και πάνω απ’ όλα το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν συντελούν στο να έχει απόλυτη επιτυχία το τουρνουά.
Στο αγωνιστικό μέρος και στα παιχνίδια που έγιναν χθες η ομάδα του Παναμβρακικού κέρδισε με σκορ 6-0 την Αναγέννηση Στάνου και η ΑΕ Μενιδίου κέρδισε με σκορ 3-0 τονΑΟ Ρηγανά. Στα σημερινά παιχνίδια ο Κεραυνός Μυρτιάς με τον Ιδομενέα Εμπεσούήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο κανονικό παιχνίδι με τον Κεραυνό να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτυ.

Στο άλλο παιχνίδι  ο Παναιτωλικός κερδίσε με σκορ 7-1 τον Πανοχθιακό.Επίσης στο τουρνουά παρευρέθηκε και ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του Παναιτωλικού  Λεονέλ Πόντες τον οποίο ευχαρίστησε για την παρουσία του ο πρόεδρος του Παναμβρακικού Μάρκος Φουρλάνης.




























agriniopress.gr
ΦΩΤΟ: Γιώργος Ντάϊκος