Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τα «σιαμαία» οργίασαν.....Μάριος και Χρήστος Πλακίδας

Σαρωτικός ο Αμβρυσσέας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι «σκόρπισε» 7-2 την πρωταθλήτρια Φθιώτιδας Μαλεσίνα και έστειλε τα δικά του μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για το τι μπορεί να πετύχει την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.


Η ομάδα του Διστόμου έδειξε με το…. καλημέρα όλες εκείνες τις αρετές που πρέπει να διαθέτει μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό ενώ διαθέτει στις τάξεις της παίκτες που άνετα αγωνίζονται σε ανώτερες κατηγορίες. Ο Γιάννης Πούλος έχοντας στα χέρια του ένα τέτοιο υλικό μας έδειξε ότι διαμορφώνει και «κτίζει» μια ομάδα που τα διαθέτει όλα. Εμπειρία και ενθουσιασμό, ποιότητα και ταλέντο και πάνω απ” όλα αυτή η ομάδα διαθέτει και την τόλμη και την… γοητεία για πολλά πράγματα. Αν και βέβαια ήταν το πρώτο φιλικό εν τούτοις τα πρώτα συμπεράσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά για τον Αμβρυσσέα που ενθουσίασε με την απόδοσή του αλλά και την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δεν είναι λίγο πράγμα να πετυχάινεις επτά γκολ κι να έχεις και χαμένο πέναλτι απέναντι στην περσινή  πρωταθλήτρια
Οι Αφοι Πλακίδα, Χρήστος και Μάριος, άνοιξαν και αυτοί το δικό τους λογαριασμό πετυχαίνοντας από δυο γκολ έκαστος ενώ τα άλλα τρία γκολ πέτυχαν οι Γαμβρίλης, Λούλος και Κώτσου.

Η Μαλεσίνα φάνηκε να έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Της έχουν φύγει παίκτες ενώ της έλειψαν και κάποιοι άλλοι. Παρ” όλα αυτά και παρά τα επτά γκολ που δέχθηκε έδειξε οτι έχει πριθώρια βελτίωσης. Άλλωστε οι περσινοί πρωταθλητές πέτυχαν δυο γκολ, είχαν δοκάρι και δημιούργησαν και ευκαιρίες…

Φάσεις και Γκολ

Στο 11* οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν. Ο Μπονόβας έπιασε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε τον Καλύβα και κατέληξε στα δίχτυα του Δημητρά (0-1). Στο 18* οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Μάριος Πλακίδας από τα δεξιά «εστρωσε» στον αδελφό του Χρήστο και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 27* σουτ του Βλάχου από 20 μέτρα απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Παπαμάρκου. Στο 28* ο Μάριος Πλακίδας έδωσε ασίστ στον Γαμβρίλη που με πλασέ στην δεξιά γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Στο 30* νέα ασίστ του Μάριου Πλακίδα στον αδελφό του Χρήστο και το 3-1 ήταν γεγονός. Στο 34* ο Γκανάς με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35* ο Μάριος Πλακίδας «έκλεψε» την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1 μέσα σε αποθέωση. Στο 52* το ρεσιτάλ για τα αδέλφια Πλακίδα συνεχίστηκε. Ο Χρήστος έσπρωξε τη μπάλα και ο Μάριος την πρόλαβε και την έστειλε στα δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 5-1.


Στο 55* ο Ρούσσης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι μείωσε σε 5-2. Στο 62* ο Μπέκα σε νέο πέναλτι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος με νέο σουτ την έστειλε άουτ χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πετύχει γκολ.

Στο 79* ο Λούλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι κάνει το 6-2 και στο 88* ο Κώτσου θα πιάσει το δυνατό σουτ και η μπάλα θα «ξεφύγει» από τα χέρια του Παπαμάρκου καταλήγοντας στα δίχτυα (7-2).

 Διατητής του αγώνα ο Στέφανος Ξηρογιάννης με βοηθούς τους Μυλωνάκη και Κωτσαδάμ.

Αμβρυσσέας (Γιάννης Πούλος): Δημητράς Χ., Πλακίδας Μ., Μπότσης, Καλύβας, Κώτσου, Βλάχος, Παντίσκας Ν., Μπαλτάς, Γαμβρίλης, Μπέκα, Πλακίδας Χ.

Έπαιξαν και οι Κόρμπος, Ανέστης, Τσούρας Α., Αβράμπος, Βιέννας, Λούλος Β., Βασιλείου Γ.

Μαλεσίνα (Δημήτρης Σαλαπάτας): Παπαμάρκος, Πάππος, Πίσκοπος, Μπονόβας, Χαραλάμπους, Γκανάς Χ., Γκανάς Δ., Σταθουλόπουλος, Ρούσσης, Χάνης, Δουσιώτης.

Έπαιξαν και οι: Κούτσιος, Παπαλουκάς, Σκουλάξινος, Καρανάσιος, Μπίστουρας, Γεωργούλης
//stereasports.com/