Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

.......Ποτέ, μα ποτέ, μα ΠΟΤΕ μην τα παρατάς! Διότι, αυτός που δεν τα παρατάει, αυτός που συνεχίζει ότι άρχισε. Είναι στο τέλος νικητής, όσα εμπόδια, όσες κακουχίες, όσες δυσκολίες κι αν συναντήσει.

Ο Φορτούνης στην pole position!


Του Μιχάλη Μορφονιού

Πέρυσι ήρθε αργά στον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ το χρησιμοποίησε ως «άλλοθι» για να τον αφήσει έξω από τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Τούτη τη φορά όμως και έχοντας κερδίσει «χρόνο ομιλίας» από την προηγούμενη σεζόν ο Κώστας Φορτούνης είναι ξεκάθαρο ότι θα διεκδικήσει τα «δικαιώματά» του κι ας έχει μπροστά του έναν παίκτη-τοτέμ στο λιμάνι όπως είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Μάρκο Σίλβα το έχει «γυρίσει» στα φιλικά της Ολλανδίας. Ξεκινάει με τον Κώστα Φορτούνη και στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιεί τον Ντομίνγκες. Και ο Έλληνας χαφ το εκμεταλλεύεται στο έπακρον αφού σκόραρε και με την Τβέντε ενώ χθες τα έκανε όλα.  Από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν τα γκολ του Χάρα (προηγήθηκε το σουτ του Ντουρμάζ από την πάσα του Φορτούνη και η απόκρουση του τερματοφύλακα) όπως και του Πάρντο ενώ το τρίτο είχε την προσωπική του σφραγίδα και ήταν ένα από τα ωραιότερα τέρματα που έχουμε δει από αυτόν.

Ο Κώστας Φορτούνης ξεκινάει από την pole position και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή τη φορά στον «δεύτερο ρόλο» μπορεί να υποχρεωθεί ο Τσόρι αν και είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα. Η επιλογή-επιμονή του Ολυμπιακού να φέρει πίσω έναν παίκτη που ξεκίνησε από τις δικές του ακαδημίες είναι πολύ πιθανό να δικαιωθεί αρκεί ο ίδιος να το διαχειριστεί σωστά τώρα που θα πέσουν πάνω του όλα τα φώτα. Τα καλοκαιρινά φιλικά είναι γεγονός ότι δεν καταξιώνουν κανέναν όμως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η εθνική μας ομάδα έχουν ανάγκη από έναν παίκτη με αυτές τις προδιαγραφές στη συγκεκριμένη θέση…

Κατά τα άλλα ο Σίλβα προσπαθεί να φτιάξει έναν Ολυμπιακό με τη συνταγή του Βαλβέρδε, να πιέζει δηλαδή ψηλά ενώ το δικό τους ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια διεκδικούν και οι «παρεξηγημένοι» Φράνκο Χάρα και Τζίμι Ντουρμάζ!
idreamteam.gr