Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κάτοικος Πατρών ο Γιάννης Πασπαλιάρης....

 Στον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Γιάννης Πασπαλιάρης.
Ο νεαρός  Μεσολογγίτης  ποδοσφαιριστής, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων θα μεταβεί στη γειτονική Πάτρα και έτσι πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Αχαίας , η οποία πέρυσι ήταν πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Αχαίας ,αλλά δεν τα κατάφερε στην διαδικασία των μπαράζ να ανέβει στην Γ΄Εθνική.                      Ηδη αγωνίστηκε στο φιλικό της νέας του ομάδας με τον Ατρόμητο Πατρών.
Φιλική "τεσσάρα" για Κεραυνό Αγ. Βασιλείου

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου επιβλήθηκε με 4-1 του Ατρόμητου Πατρών σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αγ. Βασιλείου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καραχανίδη, έκαναν το 2-0 με τον Ζαφειρόπουλο στο 45', ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κωστόπουλο στο 63ο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Παπαζαφείρης (75' 79').
Συνθέσεις:
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου: Λάζαρης, Πασπαλιάρης, Μπίρης, Καραχάλιος, Ασκούνης, Ζαφειρόπουλος, Μηλάτος, Παπαχριστόπουλος, Μπενέτος, Καραχανίδης, Γραμματικόπουλος. Επαιξαν και οι Παπαζαφείρης, Μαντζουράκης, Κασιώνης, Βαγιώτης, Χρυσανθόπουλος, Λάγιος, Γιάχα.

Aτρόμητος Πατρών: Χιωτέλης, Μουταφίδης, Μανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Ρουγκάλας, Ασημακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Τασσόπουλος, Πατάπης, Τσάτος, Μολφέτας. Αγωνίστηκαν και οι Σιάχος, Κ. Κωστόπουλος, Ντ. Κωστόπουλος, Σουτζόγλου, Μπελεζάκης, Γρουζής, Παπαγεωργίου, Κιούφτης.

//patragoal.gr/