Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Λύγισε ο Μύτικας στα τελευταία λεπτά από την ΑΕ Βάλτου και έχασε με 3-1!

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ - ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 3 - 1



     Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον 3ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας πέτυχε η Α.Ε. Βάλτου που επιβλήθηκε στην έδρα της με 3 - 1 του Αλυζιακού Μύτικα. Σε ένα δυνατό παιχνίδι η ομάδα του Θόδωρου Βαϊνά πήρε τη νίκη στα τελευταία λεπτά με σκόρερ τον Κώστα Ζαχαράκη στο 87΄ και στο 90΄.
    Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με γκολ του Βαγγέλη Τσιάκαλου. Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 20΄ ο Άρης Αποστολάκης μετά από όμορφη ενέργεια νίκησε το Νέστωρα κάνοντας το 1 - 1.....



     Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν, όμως δεν κατάφεραν να βγάλουν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 80΄ η ομάδα του Μύτικα έχασε σημαντική ευκαιρία με το Νέστωρα να νικάει σε τετ α τετ τον αντίπαλο αμυντικό και στο 87΄ ο Παντελής Γούλας έκανε πολύ καλή ενέργεια από δεξιά, σέντραρε και ο Κώστας Ζαχαράκης έκανε το 2 - 1.
     Το τελικό 3 - 1 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ξανά ο Κώστας Ζαχαράκης. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σωτήρη Αποστολάκη στο 88΄ για τους φιλοξενούμενους και του Πάνου Καρύμπα στο 89΄ για την Α.Ε. Βάλτου.
Πολύ καλή η διαιτησία του Ματσούκα και των βοηθών.

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ: Νέστωρας Δ., Τσιάκαλος Α. (46΄ Μαργαρίτης), Νέστωρας Γ., Μακραδήμας, Λιανός, Τσιάκαλος Ν., Γούλας, Τσιάκαλος Β. (70΄ Αντωνίου), Ζαπαντιώτης (46΄ Ζαχαράκης Κ.), Καρύμπας, Βαϊνάς.

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ: Σακουφάκης, Κατσαούνης Σ., Παπανικόλας, Λυγκώνης, Αποστολάκης Σ., Σκαρογιάννης, Γεωργαλής, Κατσαούνης Δ., Ζαρκαδούλας (78΄ Παβέλης), Αποστολάκης Α., Μπουλιέρης.
xiromeronews