Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ιδανική πρεμιέρα

Με νίκη συνδύασε την επιστροφή της στις Εθνικές Κατηγορίες η ομάδα του Χαρ. Τρικούπη  αφού κατάφερε στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής να ξεπεράσει το εμπόδιο του άγχους και της σκληροτράχηλης Ν.Ιωνίας και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 69-59.

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν νευρικές και αγχωμένες στο παρκέ. Χαρακτηριστικό και το σκορ τόσο του Α' δεκαλέπτου (12-12) όσο και του Α' Ημιχρόνου (28-26).
Υποβολή
Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέβασε στροφές και με ένα επι μέρους 10-0 έφερε τη διαφορά στους 12 πόντους όμως οι φιλοξενούμενοι δεν εγκατέλειψαν το παιχνίδι και κατάφερναν να διατηρήσουν τη διαφορά μεταξύ 10-14 πόντων. Σε αυτό συνέβαλαν κατά πολύ και τα "μεγάλα" εύστοχα σουτ των Ιγγλέζου και Θάνου. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με την ομάδα μας προηγούμενη με 9 πόντους (53-44).
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο τελαυταίο δεκάλεπτο με την ομάδα μας να διατηρεί διαφορά ασφαλείας και ουσιαστικά να μην απειλείται από τους φιλοξενούμενους παρά τις αποβολές των Σταυρόπουλου και Γεωργιάδη με 5 φάουλ.
Το τελικό 69-59 κρίνεται δίκαιο παρά την αξιέπαινη προσπάθεια των φιλοξενουμένων και βρήκε παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη στη Γ'Εθνική.
Χ.Τρικούπης (Δεράος):  Ιωάννου 7(1),Βουρνας 7(1),Σταμουλης 7(2),Μουράτογλου 6,Σταυροπουλος 21(4), Γεωργιαδης 13(2), Ψαλτου 8, Καρβέλης, Τριπολίδης, Καρέτσος, Δημητρόπουλος
Ν.Ιωνία (Σαμόλης): Τορα 2,Θάνος 15(2), Σιλιτζηρης13(1),Κεφαλας 7(1), Σταυροπουλος2, Ιγγλεζος 9(2), Λίτσος 1, Δημας4,Αναστασοπουλος 6


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

trikoupisbc.gr/