Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-8 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ : Με το καλημέρα φαβορί ανόδου

.


 Γκολ και θέαμα προσέφεραν χθές (στο Ξυλόκαστρο) οι Αβαντίδες  Χαλκίδας , οι οποίες στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής κρατούσαν «οκτάσφαιρο» κι έκαναν …σκόνη και θρύψαλα τις «γηπεδούχες», που απ’ τη μεριά τους, έκαναν το λάθος να ισοφαρίσουν τα κορίτσια του Θανάση Πύθουλα.
Οι Αβαντίδες προηγήθηκαν, ωστόσο το Ξυλόκαστρο έφερε το ματς στα ίσια… Στη συνέχεια όμως, έχασε το …μέτρημα, καθώς οι Χαλκιδέες, με ρυθμό …πολυβόλου, το πήραν …παραμάζωμα κι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο εμφατικό 8-1!
Για τις θριαμβεύτριες, χατ τρικ σημείωσε η Κατερίνα Τσιρδάνη και από ένα γκολ πέτυχαν οι Μανίτα, Κηρύκου, Αρκουλή, Χατζηλιόντα και Δημητριάδη.
Στο ημίχρονο οι Αβαντίδες προηγήθηκαν με 5-1, ενώ στην επανάληψη σκόραραν ακόμα τρεις φορές κι έδειξαν με το «καλημέρα» ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ Εθνική.
Οι Αβαντίδες αγωνίστηκαν ως εξής: Τσώκου, Νεννέ, Χριστοδούλου, Αρκουλή, Τροχούτσου, Χατζηλιώντα (60′ Παγώνη), Μανίτα, Τσιρδάνη (55′ Βόλη), Οικονόμου, Κηρύκου (70′ Τζαφέρη), Δημητριάδη.
Επόμενο ματς για τις Αβαντίδες, την επόμενη Κυριακή 8/11, εντός έδρας κόντρα στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Αποτελέσματα (1η Αγωνιστική)
ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-8
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008  – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 0-0
ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1



chalkidafans3.blogspot.gr/