Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με εκπληκτική εμφάνιση η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού 2-2 εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ..

 Σε ένα παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, τέσσερα τέρματα και πολλές φάσεις, η Κ20 του Δικεφάλου δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό στο Μεσημέρι
.Όμως, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς δεν κατάφερε να φτάσει σε μία ακόμα νίκη απέναντι στην μαχητική ομάδα του Παναιτωλικού..
Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο έχασε ο ΠΑΟΚ, μένοντας στο εντός έδρας 2-2 με τον Παναιτωλικό και βλέποντας τον Ολυμπιακό να τον προσπερνά στην κορυφή.
Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με γκολ του Δημητριάδη στο 42', για να ισοφαρίσουν οι Αγρινιώτες στο 47' με αυτογκόλ του Τοπαλίδη ύστερα από σέντρα του Καράι.
Στο 62ο λεπτό έγινε το 1-2 με κεφαλιά του Μωραΐτη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη Ι., για να αποφύγει ο «Δικέφαλος του Βορρά» την ήττα με την κεφαλιά του Κάκκο στο 81'.
ΠΑΟΚ: Μούτσα, Τοπαλίδης, Δεληγιαννίδης, Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Κτιστόπουλος (57' Παναγιωτόπουλος), Δημητριάδης, Πατράλης, Ραγκέλοφ, Συράκος (67' Kάκκο), Κούστα (75' Πούφλης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καράι, Ζίγκηρης, Μιχάι, Σάαντο, Κοντογιάννης Ι., Μαργαρίτης (88' Κοντογιάννης Γ.), Βακράκος (75' Μαλής), Γιαννιώτης (80' Μυτιλήνης), Βασιλούδης, Μωραΐτης.