Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κάλεσμα στους φιλάθλους για τον κυριακάτικο αγώνα κάνει το Μεσολόγγι 2008....και οι διαιτητές του αγώνα!!!!

.


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σωματείο  Μεσολόγγι 2008  έχει την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στον αγώνα της Γυναικείας μας ομάδας ποδοσφαίρου  που  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου  2015 και ώρα 3.00 μ.μ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού ΄΄EMILEON SPORT CENTER στο Αγρίνιο..

Στην προσπάθεια που καταθέτουμε τα τελευταία 4 συναπτά έτη προκειμένου να αναδειχθεί και να επιβραβευτεί το γυναικείο ποδόσφαιρο  της περιοχής  μας σας προσκαλούμε στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής με αντίπαλο τον Ικαρο Πετρωτού Πατρών , εκτιμώντας ότι η παρουσία σας θα προσδώσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά στην ομάδα μας…



 Μεσολόγγι 2008


Ανακοινώθηκαν από την Ε.Π.Ο. οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στην 3η αγωνιστική για την Β' Κατηγορία του πρωταθλήματος γυναικών.

Τον αγώνα Μεσολόγγι 2008 με τον Ικαρο Πετρωτού Πατρών , την Κυριακή στις 15:00 στο ΄΄ Emileon Center Sport ΄΄ θα διευθύνει ο κ. Καλιακάτσος Δημ.[διακρίνεται  στο κέντρο σε παλιότερη φωτογραφία ], με βοηθούς τους   Δραγατάκη Γιώργο και Βέλιο Θεόδωρο..
Το διαιτητικό τρίο ανήκει στην Ε.Π.Σ. Αρτας