Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πολλά νεύρα, αρκετές διακοπές, λίγο ποδόσφαιρο, αλλά και 6 γκολ ...

.
Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας -Αναγέννηση Μεσολογγίου-4-2

 Μεγάλη νίκη για την Παντάνασσα η οποία... λύγισε την Αναγέννηση  (4-2) και την υποχρέωσε να μείνει 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Τρικάρδου που την υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στο Μεσολόγγι .
Αρκετά δυνατό και με μεγάλη ένταση το ματς στην Παντάνασσα , , με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και διαπληκτισμούς μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Πολλές διακοπές, πολλές κάρτες και πολλά νεύρα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 4-2.
Αυτά είναι  τα  σημαντικά στοιχεία και δίνουν το στίγμα της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10΄ με σουτ του Βλαχόπουλου μετά από σύγχιση στην άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στο 16΄ο Παπαδόπουλος Η. κερδίζει πέναλτυ που εκτελεί εύστοχα ο ίδιος και κάνει το 1-1.
Με δύο γκόλ του δραστήριου Κρανιά Στ. στο 22΄και στο 32΄η γηπεδούχοι έκαναν το 3-1.
Στο 43΄ο κορυφαίος της Αναγέννησης με κοντινή προβολή μειώνει σε 3-2.
Στο 53΄ ο Σαμαράς έχασε μοναδική ευκαιρία με σουτ από κοντά να κάνει το 3 - 3, στην συνέχεια η Αναγέννηση ανέλαβε τα ηνία του αγώνα πίεσε για να ισοφαρίσει αλλά χωρίς  να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων,αφού κυριάρχησαν τα πολλά νεύρα και οι διακοπές και στο 87΄ο Κρανιάς Αν. σε αντεπίθεση έκανε το τελικό 4-2.
Δεν απέφυγε τα λάθη ο νεαρός διαιτητής Ξύστρας και ο βοηθός του  Κελεπούρης , ενώ πολύ καλή ήταν η Μπακάκη
ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ (Γιώργος Αρμύρας): Παπαϊωάννου, Τσώρακας, Λιόκαυτος, Κουμάσης Δ., Σούτας Α., Μπούρος, Θεοδωρόπουλος, Κρανιάς Α., Βλαχόπουλος (90΄ Κουτρουμάνος), Λαθύρης (64΄ Κοντούσιας), Κρανιάς Σ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Μάκης Κουρνέτας): Βασκαντήρας, Μαντέλος (62΄ Σαρρής Δ.), Κουλιαμπάς, Παπουτσόπουλος  Α.(83΄ Σαρρής Λ.), Κατσάνος, Μακρής, Καλύβας, Δάλλας, Κατσαβός, Σαμαράς, Παπαδόπουλος (77΄ Χαμοσφακίδης).