Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νέος Προπονητής ο Παναγιώτης Ζωντός της ομάδας μπάσκετ του Χαρ. Τρικούπη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοινώνουμε ότι νέος Προπονητής της Αντρικής ομάδας του Συλλόγου μας είναι από σήμερα ο Κος Παναγιώτης Ζωντός. Καλωσορίζουμε τον Κο Ζωντό στην οικογένεια του Συλλόγου μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

 Η Προπονητική διαδρομή του Παναγιώτη Ζωντού:
Η προπονητική θητεία του Παναγιώτη Ζωντού ξεκίνησε από τον Μίλωνα την σεζόν 1999-00, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και παράλληλα το ανδρικό τμήμα του Πανελευσινιακού, το οποίο συμμετείχε στη Β’ Εθνική. Μετά, ο Παναγιώτης Ζωντός, ανέλαβε τον Έσπερο Καλλιθέας, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διατηρώντας, ωστόσο και τη θέση του στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων». Εν συνεχεία, δούλεψε στο Μακεδονικό, οδηγώντας τον ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες της ευρωπαϊκής διοργάνωσης Uleb Cup, για να ακολουθήσει η θητεία του σε Παλαιό Φάληρο και Αλιμο, οι οποίοι συμμετείχαν στην Α2.
Ο Ερμής Λαγκαδά στη Β’ Εθνική ήταν η επόμενη «στέγη» για τον Παναγιώτη Ζωντό, το γυναικείο τμήμα των Εσπερίδων στη συνέχεια, ο Αλιμος στην πορεία και ο Κεραυνός Αιγίου για δύο συνεχείς χρονιές στην Β’ Εθνική, μέχρι την ανάληψη των προπονητικών καθηκόντων του Αγίου Θωμά. Το τελευταίο χρονικά διάστημα καθοδήγησε τεχνικά τον Πόλις Καλλιθέας, τον Πολυκράτη Σάμου και την Α.Ε. Λιβαδειάς, όλους στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.