Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με διπλό απέδρασε από το γήπεδο του Θέρμου η νεανική ομάδα της ΑΕΜ που κέρδισε τον Κεραυνό Μυρτιάς...

Στην τετράδα η Α.Ε. Μεσολογγίου...1 - 0 εκτός έδρας τον Κεραυνό Μυρτιάς


Για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου ένα μήνα η Α.Ε.Μ. κέρδισε στο γήπεδο του Θέρμου τον Κεραυνό Μυρτιάς. Η ομάδα του Δημήτρη Ξηρού επιβλήθηκε αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα με 1 - 0 και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία του Ομήρου Νεοχωρίου με τον Ατρόμητο Αντιρρίου ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. "Χρυσός" σκόρερ για την Α.Ε.Μ. ο Ντούσαν Πέκεζ στο 64ο λεπτό.
Στο παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες με τους δύο τερματοφύλακες τον Κατσαβοχρήστο και τον Καραδήμα να κάνουν εκπληκτικές αποκρούσεις. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου Μπούσγος και Ρόκκος για τους γηπεδούχους και Βλαχογιάννης και Ρισβάς από την Α.Ε.Μ. έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 64΄ με κεφαλιά του Πέκεζ μετά από σέντρα του Βλαχογιάννη και στο 74΄ και το 82΄ ο Σαμψώνας και ο Μπούσγος δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν για τον Κεραυνό. Η Α.Ε.Μ. ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στο 84΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παναγιωτόπουλος.

Το φιλμ του αγώνα.

5΄ κόρνερ Νικολόπουλου, κεφαλιά Παλιάτσα άουτ.
20΄ σουτ Νικολόπουλου έξω από την περιοχή άουτ.
40΄ κορνερ Σαμψώνα, κεφαλιά Μπούσγου στο οριζόντιο δοκάρι απομακρύνουν οι αμυντικοί.
41΄ διπλή χαμένη ευκαιρία αντεπίθεση ΑΕΜ ο Βλαχογιάννης κάνει το σουτ αποκρούει ο τερματοφύλακας, επαναφορά σουτ Ρισβά από την μικρή περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά και πάλι ο Κατσαβοχρήστος.
43΄ σουτ Ρόκκου, ο Καραδήμας στην γωνία του θα μαζέψει την μπάλα.
64΄ Γκολ. Σέντρα του Βλαχογιάννη αφύλακτος στην μικρή περιοχή ο Πέκεζ με κεφαλιά θα κάνει το 0 - 1.
68΄ σουτ του Κοκώνη ψηλά άουτ.
74΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ Σαμψώνα, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καραδήμας.
82΄ σέντρα Κούση, ο Μπούσγος αφύλακτος στη μικρή περιοχή θα πιάσει την κεφαλιά άουτ.
84΄ αποβολη για την ΑΕΜ με τον Παναγιωτόπουλου να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Γρομιτσάρης (57΄ Ντζάλας), Ρόκκος, Μπούσγος, Κόκκαλης, Κοκώνης, Σιάσιος (80΄ Βελέντζας), Σαμψώνας, Κούσης, Αρκουμάνης (75΄ Καρρόπουλος).

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Καραδήμας, Διαμαντόπουλος (75΄ Πλαστήρας), Παναγιωτόπουλος, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Πέκεζ, Αυτζής, Βλαχογιάννης (85΄ Ντρουκας), Ρισβάς (82΄ Καβαλλάρης), Νικολόπουλος, Πασπαλιάρης.
.olatagoal.gr