Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με τον Κώστα Βλαχογιάννη "κινητήριο μοχλό" και διπλό σκόρερ η ΑΕΜ σε ένα μέτριο παιχνίδι κέρδισε τον Αλικυρναικό..

ΑΕ Μεσολογγίου – Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά 3-1


Νίκη με σκορ 3-1 για την ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου, που για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος φιλοξένησε την ομάδα του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά.

Αρκετός ο κόσμος που παραβρέθηκε στις κερκίδες για να παρακολούθηση την σημαντική αναμέτρηση , χωρίς όμως το θέαμα να τους αποζημιώσει.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία στην έναρξη του παιχνιδιού για τους τυπικά φιλοξενούμενους, όταν χέρι του Παναγιωτόπουλου στο 3΄και πέναλτι, ο Γαβρίνας θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 25΄οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ, ατομική προσπάθεια από δεξιά του Πασπαλιάρη και σέντρα, με πλάσε ο Βλαχογιάννης μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 1-0.

Στο 23΄με τον Βλαχογιάννη και πάλι θα πάρουν αέρα δυο τερμάτων, βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αλικυρναϊκού με αποδέκτη τον Βλαχογιάννη, σουτ και παρά την υπερπροσπάθεια του Μαντέλου η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα 2-0. Έντονες οι διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο των φιλοξενούμενων ότι ο σκόρερ πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ.

Στο 64΄ακομα ένα τέρμα για την ΑΕΜ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες για ακόμα μια φορά των φιλοξενούμενων για οφσάιντ, στην κόντρα οι γηπεδούχοι με τον Πλαστήρα από δεξιά, πλασέ με τον Μπότα να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, πλασέ του Πασπαλιάρη που ακολουθούσε και 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκαν την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων και πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν σε 3-1 με κεφαλιά του Γιώργου Τριφιάτη, με τους πηκτές της ΑΕΜ να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι τίμησαν τον πρώτο σκόρερ στης ομάδας την εποχή που αγωνίστηκε στην Β Εθνική καθώς και για την πρόσφορα του στην ομάδα, Μίμη Δενδρινό.

Το φιλμ του αγώνα:

3΄πεναλτι για τον Αλικυρναϊκό σε χέρι του Παναγιωτόπουλου στην περιοχή, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γαβρίνας στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

25΄γκοολ, ατομική προσπάθεια από δεξιά του Πασπαλιάρη και σέντρα, με πλάσε ο Βλαχογιάννης μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 1-0.

38΄γκοολ, βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αλικυρναϊκού με αποδέκτη τον Βλαχογιάννη, σουτ και παρά την υπερπροσπάθεια του Μαντέλου η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα 2-0. Έντονες οι διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο των φιλοξενούμενων ότι ο σκόρερ πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι τίμησαν τον πρώτο σκόρερ στης ομάδας την εποχή που αγωνίστηκε στην Β Εθνική καθώς και για την πρόσφορα του στην ομάδα, Μίμη Δενδρινό.

60΄σουτ του Τριφιάτη Γ. ελάχιστα άουτ.

62΄έμμεσο για τους φιλοξενούμενους θα περάσει ανεκμετάλλευτο.

64΄γκοολ, στην κόντρα η ΑΕΜ με τον Πλαστήρα από δεξιά, πλασέ με τον Μπότα να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, πλασέ του Πασπαλιάρη που ακολουθούσε και 3-0. Έντονες για ακόμα μια φορά οι διαμαρτυρίες του Αλικυρναϊκού ότι η φάση ξεκινάει από θέση οφσάιντ.

66΄σουτ του Βασιλείου άουτ.

68΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριφιάτη Γ. άουτ.

72΄γκοολ, γέμισμα στην περιοχή κεφαλιά του Τριφιάτη Γ. και 3-1. Έντονες οι διαμαρτυρίες αυτή την φορά των παικτών της ΑΕΜ για οφσάιντ του σκόρερ.

88΄σουτ του Γαβρίνα, απομακρύνει ο Καραδήμας.

89΄νέο σουτ του Γαβρίνα, άουτ.

90΄βαθειά μπαλιά του Μαντέλου με αποδέκτη τον Γαβρίνα σουτ, με τον Καραδήμα να λέει για ακόμα μια φορά όχι.

91΄σουτ του Μαντέλου άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Βασιλόπουλος και Ροδάτος.

ΑΕΜ: (Δημήτρης Ξηρός) Καραδήμας, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Πέκεζ, Αυτζής, Βλαχογιάννης, Πλαστήρας (68΄Ρούσης), Νικολόπουλος (76΄Καβαλλάρης), Ρισβάς (85΄Ρασμίλ).

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Τριφιάτης Σ, Μπαλαμπάνης (46΄Τριφιάτης Γ), Ζέρβας, Μαντέλος, Κάκκος, Σακελαρόπουλος (83΄Μιχαλόπουλος), Φράγκος, Γαβρίνας, Βασιλείου, Αθανασόπουλος (67΄Κάλτσης).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου    aitosports.gr





 αντίπαλοι βρέθηκαν οι αδελφοί Μπαλαμπάνη...Αγγελος [ Αλικυρναικός]-Νίκος [ΑΕΜ]
 


 Μετα την επίτευξη του 1ου γκόλ της ΑΕΜ οι παίκτες της πανηγύρισαν κρατώντας μια φανέλα με μιά αφιέρωση στον συμπαίκτη τους Αλ. Δάρδα που την Δευτέρα παρουσιάζεται στρατιώτης,





 και οι τρείς ξεκίνησαν απο τα τμήματα υποδομών του ΓΟΜ [Αθανασόπουλος Β.-Παλιάτσας Α.-Βασιλείου Κ.] οπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων!!!!!!

.
η επιστροφή του Κ.Βλαχογιάννη μετά την τιμωρία του συνδυάστηκε με μιά πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχε και 2 γκόλ ενώ η ΑΕΜ μετά απο δύο ήττες επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα