Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 Με ισοπαλία 1-1 έληξε το ντέρμπι στην Αμφιλοχία
Με ισοπαλία 1-1 έληξε η το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής μεταξύ του Παναμβρακικού Μπούκας και του Αμβρακικού Λουτρού. Ένα πραγματικό ντέρμπι με τις κερκίδες γεμάτες φιλάθλους των δύο ομάδων και τους οργανωμένους του Παναμβρακικού να δίνουν το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
.
....το γκόλ της ισοφάρισης με ευστοχη εκτέλεση πέναλτυ....
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Λουτρού είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες για γκολ. Ο Παναμβρακικός μπήκε πιο δυνατά στο Β’ ημίχρονο και στο 56΄ο Τσιτσομήτσος κατεβαίνοντας κάθετα από το κέντρο, πέρασε όλη την άμυνα, πλάσαρε τον τερματοφύλακα Στασινό και έκανε το 1-0. Στην συνέχεια το Λουτρό πίεσε και στο 93΄ ο Τσιλίκης Κ. κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γώγα και ισοφάρισε 1-1. Έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, από τη διοίκηση και παράγοντες της ομάδας του Παναμβρακικού.
Οι Φάσεις του αγώνα:
10′ Σουτ ο Καράκωστας, αποκρούει ο Ρόκκος.
11′ Σουτ του Φίλου Δ., αποκρούει ο Στασινός.
23′ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Παγώνης, διώχνει σε νέο κόρνερ ο Ρόκκος.
25′ Σουτ του Γώγα έξω από την περιοχή ψηλά άουτ.
51′ Σουτ ο Μακρής, ψηλά άουτ.
52′ Μόνος με το τέρμα ο Τσιτσομήτσος, πλασάρει άουτ.
56′ Ο Τσιτσομήτσος κατεβαίνοντας κάθετα από το κέντρο, περνάει όλη την άμυνα, πλασάρει γκολ, 1-0.
93΄ Ο Τσιλίκης Κ. κερδίζει πέναλτι, εκτελεί με πλασέ στην αριστερή γωνία ο Γώγα γκολ, 1-1.
Συνθέσεις:
Παναμβρακικός Μπούκας:Ρόκκος, Παπανίκος Α., Ζαβιτσάνος, Ζήσης, Μπεκατώρος, Τσιάκαλος, Τσιτσομήτσος(90΄Χαρδαλιάς) , Δράκος, Μακρής, Φίλος Δ.(90΄Καρδούτσος), Βλάχος(75΄Παπανίκος Ζ.).
Αμβρακικός Λουτρού:Στασινός, Αλπέντζος, Τσιλίκης Θ., Νίκας, Νεφρός, Μακρυπίδης, Παγώνης, Αυγέρης, Καρακώστας, Γώγα, Θώδης Ευστ.
http://e-maistros.gr/
panamvrakikos-amvrakikos.jpg1panamvrakikos-amvrakikos.jpg2panamvrakikos-amvrakikos.jpg3panamvrakikos-amvrakikos.jpg4panamvrakikos-amvrakikos.jpg5panamvrakikos-amvrakikos.jpg6panamvrakikos-amvrakikos.jpg7panamvrakikos-amvrakikos.jpg8panamvrakikos-amvrakikos.jpg9panamvrakikos-amvrakikos.jpg10panamvrakikos-amvrakikos.jpg11panamvrakikos-amvrakikos.jpg12