Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

MNHMONIO ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 Την ίδια ώρα που η χώρα ζει δραματικές στιγμές με την αποδοχή ή την απόρριψη μιας δύσκολης συμφωνίας, μια άλλη συμφωνία, αθλητική, στην Αιτωλοακαρνανία, έλαβε σήμερα σάρκα και οστά.
Αίολος Αστακού και ΛΕΩΝ Μεσολογγίου δια των ισχυρών τους ανδρών που ηγούνται των δύο σωματείων, ήρθαν σήμερα σε συμφωνία και σε υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, το οποίο θα συζητηθεί ως την μεγαλύτερη αθλητική βόμβα-είδηση που έλαβε χώρα στη Δυτική Ελλάδα.

Camp απο τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Λάμπρου [ ιδρυτής του Athens Goalkeeper Academy ]μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κατσικώστα

Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Ευηνοχώρι.... Σε άθλια κατάσταση το γήπεδο

Το γήπεδο Ευηνοχωρίου τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, και το γεγονός αυτό ΄΄ξεσπίτωσε΄΄ για κάποιους αγώνες τις δύο τοπικές ομάδες Ακαδημία και Ενωση που αγωνίστηκαν  στο Ενωσιακό γήπεδο, αφού κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών..

Φιλικό αγώνα στην Χρυσοβίτσα το Μεσολόγγι 2008

 Στο γήπεδο Χρυσοβίτσας  η τοπική ομάδα  που φέτος ανέβηκε στην Β΄Κατηγορία υποδέχτηκε την γυναικεία ομάδα Μεσολόγγι 2008 σε φιλικό αγώνα  και  την κέρδισε με 3-2.

Φωτογραφίες απο τον 1ο Μαραθώνιο Κανόε Καγιάκ στο Μεσολόγγι

Στις 5 το απόγευμα δόθηκε η εκκίνηση του 1ου Μαραθωνίου Κανόε Καγιάκ στην λιμνοθάλασσα Αιτωλικού Μεσολογγίου με πλήθος συμμετοχών

Γεμάτοι από νέες εμπειρίες επέστρεψαν οι ομάδες junior και προπαίδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Α.Ε.Μεσολογγίου απο το τουρνουά στο Καρπενήσι

.
Οι τελικοί του Karpenisi Soccer Cup(Αποτελέσματα-Φωτορεπορτάζ)

Ο Νίκος Ταράτσας στην Νέα Ιωνία

.

Η αδιαφορία οδηγεί στο πρωτοδικείο τους Κανονιέρηδες..

.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ 23/6/2015

 ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 23/6/2015, ομόφωνα επέβαλλε την παρακάτω ποινή:

Παλι πρωταθλήτρια η ΕΠΣ Αιτ/νίας για μία ακόμη χρονιά ,για τις καταλυτικές ημερομηνίες μεταγραφών ,αφου αυτές που είχανε δημοσιευθεί μέχρι τώρα απο άλλες ΕΠΣ ,ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο δεν ήταν αυτές οι οποίες θα ισχύσουν......




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016


Η 4η Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή στην Αχαία με ΄΄αρωμα΄΄ Αιτ/νίας

 Οι δύο Αιτ/νές προπονητές Αντώνης Ζήκος [Νεοχώρι] και ο Δημήτρης Ράπτης  θα καθήσουν στον πάγκο της Μικτής Πάτρας – Δυτικής  Αχαίας – Ωλενιας  στο φιλικό αγώνα μεταξύ επίλεκτων ποδοσφαιριστών με αντίπαλο την Μικτή Αιγιάλειας - Καλαβρύτων στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου την Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 18.00 το απόγευμα,

Φιλικό με την Α.Ε. Χρυσοβιτσας η γυναικεία ομάδα Μεσολόγγι 2008.


Τι χρειάζεται ένα παιδί,για να γίνει επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής

Πολλοί με ρωτούν τι χρειάζεται για να γίνει ένα παιδί επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η φιέστα του Αίολου Αστακού για την άνοδό του στη Β΄ εθνική (φωτό)

.
Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον Αστακό, η φιέστα του Αίολου για την άνοδό του στη Β΄ εθνική. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Πανταζής.

Ο Ανδρέας Μαργέλης είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Ευηνοχωρίου

.

Ο Πάνος Λινάρδος με πολύ θέληση και θυσίες κατάφερε να συνδυάζει τις σπουδές του, με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο.

 Ο  Πάνος Λινάρδος  δεν είναι απλά ένας  πολύ  καλός  ποδοσφαιριστής, αλλά ένας άνθρωπος που κατάφερε να συνδυάσει στη ζωή του δύο πράγματα που αγαπούσε:...τις σπουδές του και το ποδόσφαιρο.

Ημερολόγιο αργιών του 2016...Αρα οι μεταγραφικές περίοδοι που θα ισχύσουν από φέτος δεν είναι αυτοί που ανακοινώθηκαν απο ΕΠΟ και πολλές ΕΠΣ πού είναι μεν γενικές αλλά όχι οι συγκεκριμένες που θα ισχύσουν τελικά..

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
ΜΑΡΤΙΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
28293031........
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
ΜΑΪΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
1
ΙΟΥΝΙΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
ΙΟΥΛΙΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
ΔΕΤΡΤΕΠΕΠΑΣΑΚΥ


.