Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φιλικό αγάπης και αλληλεγγύης στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο αντιμετωπίζοντας σε φιλικό παιχνίδι την Εθνική Αστέγων.
Ένα παιχνίδι ενάντια στη φτώχια, ένας αγώνας ενάντια στον ρατσισμό.

Ο Πανθηραϊκός απέκτησε τον Μάριο Μπρέσκα..

 Συμπαίκτης του Γιάννη Τσουκαλά στον Πανθηραικό θα είναι ένας ποδοσφαιριστής με Βιογραφικό βαρύ… πολύ βαρύ θα έλεγα. 136 συμμετοχές στην superleague, 30 στην football league, 12 στο κύπελλο UEFA και 10 στους ομίλους και τα προκριματικά Champions  League.

Τι γίνεται με Θεσπρωτό και Καβαλάρη

 Συζητιέται η επιστροφή του στο Θεσπρωτό.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 5-6/1/2016

.

Αγώνας προς τιμήν του Μίμη Δενδρινού...

Με πολύ μεγάλη χαρά η Αναγέννηση Μεσολογγίου ανακοινώνει την διεξαγωγή του 1ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά της Αναγέννησης.

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Ο μεγάλος αδικημένος που όμως έχει «σφυγμό» στα γήπεδα

 Είναι από τους μεγάλους αδικημένους στο χάρτη του αθλητισμού, τουλάχιστον στη χώρα μας και αναφερόμαστε στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Στη σκιά των ανδρικών πρωταθλημάτων και των συνδρομητικών μεταδόσεων ξένων πρωταθλημάτων, οι ποδοσφαιριστίνες έχουν ξεφύγει κατά πολύ από τις γραφικές φιγούρες των γυναικών – ποδοσφαιριστών – μπαλέτου της παλιάς ελληνικής ταινίας η «Ρένα είναι οφσάιντ» (δείγμα αντίληψης του ρόλου της γυναίκας στον αθλητισμό, για μία περίοδο) και δίνουν τις δικές τους μάχες στους αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα υπό τα βάρος μεγάλων οργανωτικών προβλημάτων.

Χαρ.Τρικούπης........Καλές γιορτές σε όλους

Δελτίο Τύπου

Εορταστικές Ευχές της Αναγέννησης Μεσολογγίου

Το ΔΣ της Αναγέννησης Μεσολογγίου,το τεχνικό τίμ και οι παίκτες, εύχονται σε όλο το κόσμο καλά Χριστούγεννα  και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.με υγεία και αγάπη.

Ευχές απο τους Διαιτητές Ποδοσφαίρου..

.

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την ΕΠΣ Αιτ/νίας


Χριστουγεννιάτικες Ευχές απο τον Αρη Αιτωλικού..

 Το Δ.Σ του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ,το Προπονητικό τιμ καθώς & οι Ποδοσφαιριστές του EYXOΝΤΑΙ σε όλο τον Κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΧΑΡΑ!!!!

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008..

 Χριστουγεννιάτικες ευχές απο ποδοσφαιρίστριες,τεχνικό τιμ και διοίκηση του Μεσολόγγι 2008...

Ευχές από τη ΔΑΚΕ Α ΕΛΜΕ Αιτ/νίας


Ευχές απο τον Κων/νο Κατσαρό...


Νίκη για την Μικτή Παίδων επι της ΕΠΣ Ευρυτανίας με 2-0

Παίδες: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 0-2

Με το «διπλό» έφυγαν από το Καρπενήσι οι παίδες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας που νίκησαν την ΕΠΣ Ευρυτανίας με σκορ 0-2.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/12) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 11 το πρωί. Ήταν στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων στην κατηγορία των παίδων. Έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 50 θεατών.
Οι Ευρυτάνες του Δημήτρη Τσιγαρίδα έκαναν νέα πολύ καλή εμφάνιση και αμυνόμενοι σε όλη την διάρκεια του 80λεπτου κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί και να ηττηθούν με χαμηλό σκορ. Οι παίδες μας φέτος παρουσίασαν αρκετά καλή εικόνα και έδειξαν σε όλα τα παιχνίδια σημάδια ανάκαμψης και βελτίωσης.
Οι Αιτωλοακαρνάνες του Βασίλη Παπαθανασίου κατάφεραν να φύγουν με αγχωτική νίκη, αφού το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε στο 80ο λεπτό με τον Χάρη Ντούλια, που είχε και δοκάρι στο 5ο λεπτό. Τον δρόμο προς την νίκη άνοιξε στο 28΄ ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Κοταρέλος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας σε όλο το 80λεπτο και έκαναν το 4Χ4.
Η ΕΣΠΑ τερμάτισε στην 1η θέση χωρίς απώλεια και με 12 βαθμούς, ενώ η Ευρυτανία τερμάτισε 4η χωρίς πόντο.

Περίπου 50
Η αναμέτρηση των παίδων έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες για την εποχή, ηλιοφάνεια και παρουσία περίπου 50 θεατών.

Πρωτη απώλεια βαθμών για την Μικτή Νέων στο Καρπενήσι...

Νέοι: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 0-0

Την έκπληξη έκαναν οι νέοι της Ευρυτανίας, που απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία από την ισχυρή ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Ο βαθμός των νέων μας αποτελεί αποτέλεσμα υψίστης σημασίας.
Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη (23/12) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 1 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων στην κατηγορία των παίδων. Το ματς είδαν περίπου 100 θεατές.
Η Ευρυτανία του Γιώργου Χρυσαφόπουλου παίζοντας υποδειγματική άμυνα σε όλο το 90λεπτο έβγαλε «αλώβητη» το ματς και πήρε ένα ιστορικής σημασίας αποτέλεσμα. Οι νέοι μας έβγαλαν πάθος και θέληση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δικαιώθηκαν στο τέλος, όπου και πανηγύρισαν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.
Η Αιτωλοακαρνανία του Βασίλη Παπαθανασίου είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια  από το Καρπενήσι έχοντας μια αναπάντεχη βαθμολογική απώλεια, η οποία όμως δεν της «κοστίζει». Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια με τους: Ορέστη Κοτρώτσο στο 15ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ και Γιάννη Βασιλείου στο 91ο λεπτό)
Οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην 1η θέση έχοντας 10 βαθμούς, ενώ η Ευρυτανία στην 4η θέση με 1 πόντο.

Αρκετοί θεατές
Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι των νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η αναμέτρηση έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 100 θεατών.

AEK: Δίπλα στους μαχητές της ζωής

Για τους παίκτες της ΑΕΚ ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Εμπειρία ζωής την χαρακτήρισαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετά την προπόνηση του περασμένου Σαββάτου μπήκαν στο πούλμαν της ομάδας και όλοι μαζί μετέβησαν από τα Σπάτα στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου «Ελπίδα» για να περάσουν λίγες στιγμές με τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μεγάλη μάχη για τη ζωή.

Δίπλα στους πραγματικούς μαχητές της ζωής.

To ΄΄ Oλα Χύμα ΄΄ συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας και το... γιορτάζει!

 Tα 10 χρόνια λειτουργίας του συμπλήρωσε το κατάστημα ΄΄ Ολα Χύμα ΄΄ και το πάρτυ γενεθλίων του  γέμισε  με γεύσεις ξεχωριστές  σε ατμόσφαιρα στην κυριολεξία γιορτινή ! Ένα ιδιαίτερο στέκι που συνδυάζει τέλεια ποτό και φαγητό το ΄΄ Ολα Χύμα ΄΄ σίγουρα θα τα εκατοστήσει!

«Το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα»

 Μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης για τον άδικο χαμό του ΘΟΔΩΡΗ διεξήχθη το αναβληθέν παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας Ε.Π.Σ..Α ανάμεσα στην Α.Ε ΟΙΝΙΑΔΩΝ και τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που βρήκε νικήτρια την ομάδα του ''Νησιού'' που κατέκτησε παράλληλα τον άτυπο τίτλο του ''Πρωταθλητή Χειμώνα".Πριν τον αγώνα πραγματοποιήθηκε μια μικρή τελετή είς μνήμην του εκλιπόντος από την ομάδα της Α.Ε ΟΙΝΙΑΔΩΝ και την συμμετοχή του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μέ σεβασμό καί τιμή ως έκφραση για το πρόσωπο του ΘΟΔΩΡΗ αφού στο Αιτωλικό έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αγωνιζόμενος για τρία έτη στην παιδική ομάδα.

Εθελοντική αιμοδοσία από την Αναγέννηση Μεσολογγίου..

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα αιμοδοσίας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, 2015-2016


ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

 Δεν κατάφερε η ομάδα μας να «γκρεμίσει» από την κορυφή για τρίτη φορά (μετά τις νίκες με ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας και Κορίνθου) τον πρωτοπόρο του Ομίλου και ηττήθηκε  χθες το απόγευμα στη Ριζούπολη από τον ιστορικό Απόλλων Σμύρνης με σκορ 66-55.

Αναγέννηση Μεσολογγίου...Κρατάει το τρίποντο με Α.Ε.Αγ.Δημητρίου και συνεχίζει να ελπίζει

  Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση που πέρασε από ΔΑΚ Αγρινίου [βοηθητικό γήπεδο], το εμπόδιο της  ΑΕ Αγ. Δημητρίου με 2-1.

U-20: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 4-0



 Συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία οι Νέοι του Παναιτωλικού, επικράτησαν με 4-0 των αντίστοιχων του Ηρακλή, στο παιχνίδι που έγινε στο Emileon, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

"Φωτιά" στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη ήττα του Ναυπακτιακού Αστέρα στην έδρα του απο τον Θέρμιο Απόλλων..

 Για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες ο Νέος Θέρμιος Απόλλων νίκησε το Ναυπακτιακό Αστέρα. Αυτή τη φορά η ομάδα του Γιώργου Γιάκου κέρδισε με 1 - 0 στο Παπαχαραλάμπειο και υποχρέωσε το Ναυπακτιακό στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Ηττα με 1-0 στο Αντίρριο για την Α.Ε.Μεσολογγίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1

ΑΕΜ 0

Την νίκη με 1-0 πήρε ο Ατρόμητος που σιγά σιγά βρίσκει τον καλό του  αγωνιστικό εαυτό. Η ομάδα του  Περικλή Παπαποστόλου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες. Το γκολ όμως ήρθε στην επανάληψη όταν στο 60’ ο Παπαποστόλου θα τροφοδοτήσει τον Ευθυμιόπουλο  και ο δεύτερος με ατομική προσπάθεια θα ξεπεράσει τους προσωπικούς του αντιπάλους και θα κάνει το 1-0.

Μέτριο θέαμα και "λευκή" ισοπαλία ..

                               
Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Α.Ο Χάλκειας 0-0

Α' ΕΠΣΑ: Αποτελέσματα 16ης αγωνιστικής



Με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο», η Αναγέννηση Μεσολογγίου μας καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία

Εναρμονισμένη στο κλίμα των εορταστικών ημερών η Αναγέννηση Μεσολογγίου σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης Μεσολογγίου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Οι Ελληνικές... υποψήφιες πολιτιστικές πρωτεύσουσες


Δεκατέσσερις ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της πολιτιστικής πρωτεύουσας για το 2021.
Πρόκειται για τις εξής πόλεις:

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ - ΙΑΤΡΩΝ 19-20/12/2015


Η κλήρωση στους «16» του Κυπέλλου

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αντιμετωπίζουν ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ στους «16» του Κυπέλλου, με τους «πράσινους» στη θεωρία να έχουν δύσκολο εμπόδιο στην κόντρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η «Ένωση» κληρώθηκε με τον Λεβαδειακό.

Το νυστέρι......του ποδοσφαίρου!!!!!

 Οἱ καλοὶ καπεταναίοι στήν φουρτούνα φαίνονται γιά τα κότσια τους καί τίς γνώσεις τους, και  ἐγκαταλείπουν τελευταίοι το πλοίο!

Συγκλόνισε ο Νίκος Κυζερίδης στο Κλεάνθης Βικελίδης

Στην σέντρα για το Κύπελλο......... Κανονικά θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική των ομίλων

Δεν θα γίνει τελικά αποχή από το Κύπελλο λόγω του ζητήματος με το εγγυητικό ταμείο, όπως αποφασιστικέ μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΟ μεταξύ εκπροσώπων της ομοσπονδίας, της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ.

Η ανακοίνωση του Κώστα Διώτη για την αποχώρηση του από το Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας

Την ανακοίνωση αποχώρησής του από το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας διάβασε στη χθεσινή συγκέντρωση του Συνδέσμου ο Κώστας Διώτης. Ο έμπειρος διαιτητής που πλέον αγωνίζεται στο σύνδεσμο Ευρυτανίας ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε από το 2004 που βρίσκεται στη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Διώτη:

Λιαρος Μάνθος: BestGoal 13ης αγωνιστικής

 Θα μπορούσε χαρακτηριστικά να θεωρηθεί ως ο ποδοσφαιριστής των τίτλων.

Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών..Αποτελέσματα-Βαθμολογία[4η αγων.]

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής..
Άρης Τρίπολης     - Πανηλειακός Πύργου-1-2
Ίκαρος Πετρωτού - Άβαντες Χαλκίδας    -0-2
Ροδιά Ξυλοκάστρου - Μεσολόγγι 2008       -1-6

Europa League: Με Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός στους «32»

Τη βελγική Άντερλεχτ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε στην UEFA, στη φάση των «32» του Europa League. Ο πρώτος αγώνες θα διεξαχθεί στο Βέλγιο στις 18/2/2016 και στις 25/2/2016 στο Φάληρο ο αγώνας ρεβάνς).

Champions League: Τα ζευγάρια των «16»


Μεγάλες αναμετρήσεις όπως αυτές μεταξύ της Γιουβέντους με τη Μπάγερν Μονάχου και της Άρσεναλ με τη Μπαρτσελόνα έβγαλε η κληρωτίδα της UEFA στη φάση των «16» του Champions League, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στις 16-17/2/2016 (οι πρώτοι) και στις 23-24/2/2016 (ρεβάνς).

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο Ναυπακτιακός Αστέρας , με τη νίκη του στο Δοκίμι επί του τοπικού Απόλλων......

..

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ :Ο ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! (ΦΩΤΟ)

Στο κατάμεστο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου ο Τρικούπης έδειξε τις διαθέσεις τους από την αρχή του αγώνα αφού προηγήθηκε με 10-4 στα πρώτα λεπτά.Οι παίκτες του Χαρίλαου Τρικούπη μπήκαν ζεστοί στο γήπεδο με γρήγορες επιθέσεις και δυνατή άμυνα κατάφεραν να προηγούνται σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο.Οι παίκτες της Κορίνθου το πάλεψαν με εύστοχα σουτ αλλά και εκμεταλλευόμενοι λάθη των παικτών του Τρικούπη.

Μεσολόγγι 2008.....Εξπρές !!!!!

.
ΠΑΣ Ροδιά Ξυλοκάστρου-Μεσολόγγι 2008-1-6

Παρότι προηγήθηκε στο Θέρμο, δεν άντεξε και γνώρισε την ήττα ο Αλικυρναικός απο τον Κεραυνό Μυρτιάς..

Με σκορ 2-1 επιβλήθηκε ο Κεραυνός Μυρτιάς του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά.

Μια φωτογραφία αξίζει όσο 1.000 λέξεις...

.