Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το Σάββατο «παίζει» σε διπλό...ταμπλό!!! ο Αλικυρναικός..

Α.Ο.ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓ.ΘΩΜΑ
Δελτίο Τύπου

 Σάββατο 06/02/2016 είναι μια ξεχωριστή μέρα για την ομάδα μας που  δίνει εναν απο τους πιο σημαντικούς αγώνες στην μεχρι τωρα σεζον και σας χρειάζεται όλους στο πλευρό της!! Δωστε δυναμικό παρών!! Επίσης είναι μια μέρα γιορτής για την ομαδα μας με τον ετήσιο χορό μας, στο κέντρο ΄΄Αλικυρνα-Γκιουσα΄΄, να σας υπόσχεται άφθονο κέφι με πολλές αξέχαστες στιγμές και εκπλήξεις!!! Μην λείψει κανείς!!!
 Από το Ενωσιακό  γήπεδο στην πίστα…

Στον Α.Ο ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟ δεν ξέρουν μονάχα να κάνουν δυνατά σουτ και να βάζουνε περίτεχνα γκολ. Το ίδιο καλά γνωρίζουνε και πως να περνάνε καλά όταν βρισκόνται όλοι μαζί. Τα τελευταία χρόνια κάθε φορά που γινόνται όλοι  ένα, χαρίζουνε ο ένας στον άλλον στιγμές μαγικές, στιγμές που μονάχα οι φίλοι  που παρευρίσκονται στον ετήσιο χορό  γνωρίζουν  πως τα παιδιά της ομάδας του Αγ. Θωμά  είναι άψογοι οικοδεσπότες  και προσπαθούν  να μοιράζονται απλόχερα   φανταστικές στιγμές…
Στον φετινό χορό  στη ”Αλίκυρνα των Αδελφών Γκιούσα”  αναμένεται να το επιβεβαιώσουν  αυτό για ακόμα μια φορά.
Προπονητές, μέλη της Διοίκησης, γονείς, ποδοσφαιριστές,βετεράνοι ,παλιοί παράγοντες και φίλοι θα  φωνάξουν δυνατά αυτό που συνοδεύει κάθε παρουσία τους  ως τώρα, πως ο Αλικυρναικός  είναι μια ομάδα, μια οικογένεια! 
 Ένα δικό τους παιδί ... αναλαμβάνει τη διασκέδαση του κόσμου στον φετινό ετήσιο χορό!!!! Ο Δημήτρης Καρακώστας με καταγωγή απο τον Αγ. Θωμά, ανηψιός του βετεράνου ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Καρακώστα  που με την  μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο άφησε το δικό στίγμα στην ομάδα!!!!.